Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

.:: MERHABALAR BİR BEN EKSİKMİŞİM BNDE GELDİM .d :.

.:: MERHABALAR BİR BEN EKSİKMİŞİM BNDE GELDİM .d :.
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
:: MERHABALAR BİR BEN EKSİKMİŞİM BNDE GELDİM d : Mrb arkadaslar bn rizeden merve sevdıgım bı forumdu en sonunda buraya üye oldum Eğlenceli bi yer gibi inşallah her zaman beraber hoş süre geciririz dmerhabalarbirbeneksikmisimbndegeldimd5c558e6c58e0cgifalt :grouphug: Grouphug :grouphug:  

Similar threads

merhabalar bir MELEK daha geldi ) selamlar ben Yasemin Ankara dan 21 yaşındayımokuyorum öğrenciyimsizi tanımak için sabırsızlnıyorumçok kaliteli seviyeli bi isteye benziyoruzun zmaandır reklamlarını göörüyordum lakin vaktim olmuyordu hiç,ve bugün sonunda üye oldum herkese kucak dolusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
TATIANA MARINESCU Bundan Böyle Korkmuyor romanyaya otobüs kaç saat istanbul romanyaya dışarı giden otobüs firmaları romanya seferleri romanya mankenleri istanbul bükreş kaç km ALIŞILAGELMIŞ HÜRREM OLACAK 1548638373 1548638373...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Arkadaşlar 2 3 gün önce konu açmıştım konuştuğum kızın eski sevgilisi bana mesaj attı diye O konu sonuçlandı sonunda arkadaşlar şu anda sizlere onu anlatacağım maalesef Dün sabahtan o iki taraflı arkadaşımla konuşurken bizi tanıştıranla yani, onun sevgilisi aldı telefonu kanka hemencecik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ben Kayra'ya baba istemiyorum 1548610164 1548610164 benkayrayababaistemiyorum5c4dea796cd53benkayrayababaistemiyorum5c4dea796cd53 http:wwwhaberturkcomgaleriler981375k O, çocuğunu magazin malzemesi yapmadı Tam bir yıl gözlerden uzakta büyüttü Hepimiz Kayra Bebek’i birinci yaş gününde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
selam arkadaslar simdi beni cok asagiliyacaksiniz ama manâlı degil bende kendimi cok asagiliyorum,su anda kafayi yemek üzereyim klavyem kül icinde kaldi biraz uzun olabilir ama okumanizi ve açıklama yazmanizi cok istiyorum buna cok ihtiyacim var yasim 36, 12 yıl önce görücü usulü ile türkiyede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt