Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merhabalar bu acemi şarkıyla anlatılmak istenen nedir?

Merhabalar bu acemi şarkıyla anlatılmak istenen nedir?
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bu şarkıyla ne denmek istiyorYani bu şarkıyla ne çakmak istiyorAnlatılan benmiyim burda

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

ergenus cok burda d neyse şarkılar şarkılar size güzel aşk şarkılarrrı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Yaş 17 ye geliyor Erdekte Güya Prof Dalgıçlık yapıyorum amaNeden kimse bakmıyor kafama dert oldu cok mu tipsizim 2 resim upload ettim yorumlarınızı bekliyorum iyi fena her türlü kabulüm Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız Arkadaşlar özetle saçma sapan bir ilişkiye dürüst yol alıyorumBen bir kızı seviyorum uzaktan akraba olur neyse 1 yıldır böyle uzaktan uzağa seviyorum neyse ben bir kursa gidiyordum ve ne tesadüf fakat 2 dönem o da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız arkadaşlar en fazla izlenen en hoş evlenme teklifi olmuş bilginize
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
arkadaşlar erkeklerin çoğunun problemi tek yanlı sevgidirkarşılık vermez karşısındakipeki size soruyorum bunun tek çözümü konuşmaktır o kişiyle ve onu sevdiğini söylemektir ya peki onun içi size böylece ısınmamışsa? önyargılı davranmışsa?? ne dememiz gerekir o konuşmada ???? cevaplarınıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt