Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merhamet Dizisi İki Keklik Bir Kayada Otuyor Sozu

Merhamet Dizisi İki Keklik Bir Kayada Otuyor Sozu
0
186

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Merhamet Dizisi İki Keklik Bir Kayada Otuyor Sozleri

Merhamet Dizisinde calan İki Keklik Bir Kayada Otuyor Turkusunun sozleri sizlerle

İki De Keklik Bir Kayada Otuyor,
Otme De Keklik Derdim Bana Yetiyor,
Aman Aman Yetiyor
Annesine Kara Da Haber Gidiyor
Yazması Oyalı Kundurası Boyalı,
Yar Benim Aman Aman Yar Benim
Uzun Da Geceler Yar Boynuma Sar Benim
Aman Aman Sar Beni

İki De Keklik Bir Derede Su İcer,
Dertli De Keklik Dertsizlere Dert Acar,
Aman Aman Dert Acar
Ona Yanık Sevda Derler Tez Gecer
Yazması Oyalı Kundurası Boyalı,
Yar Benim Aman Aman Yar Benim
Uzun Da Geceler Yar Boynuma Sar Benim
Aman Aman Sar Beni

Similar threads

Merhamet Dizisi İki Keklik Şarkı Sozleri Kanal D ekranında 13 Şubat Carşamba gunu ilk bolumuyle ekrana gelecek olan Merhamet adlı dizide calan İki Keklik Şarkısının sozleri İki De Keklik Bir Kayada Otuyor, Otme De Keklik Derdim Bana Yetiyor, Aman Aman Yetiyor Annesine Kara Da Haber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Buse Fulya Yılmaz 5 Şubat O Ses Turkiye O Ses Turkiye Buse Fulya Yılmaz 5 şubatta soylediği şarkı İki Keklik Buse Fulya Yılmaz İki Keklik şarkı sozu İki keklik bir kayada otuyor Otme de keklik derdim bana yetiyor Aman aman yetiyor Annesine karada haber gidiyor Yazması oyalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
İki Keklik Bir Kayada Otuyor Adlı Turkunun Sozleri Merhamet dizisi bu akşam ilk bolumuyle Kanal D ekranlarında başladı Merhamet adlı dizide calan İki Keklik Bir Kayada Otuyor Adlı Turkusunun Sozleri İki Keklik Bir Kayada Otuyor İki keklik bir kayada otuyor Otme de keklik derdim bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
384
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt