Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merhum iş insanı Mustafa Koç'un kızı Aylin Koç yetişkin bir genç kız oldu

Merhum iş insanı Mustafa Koç'un kızı Aylin Koç yetişkin bir genç kız oldu
0
58

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
merhum_is_insani_mustafa_kocun_kizi_aylin_koc_yetiskin_bir_genc_kiz_oldu_1593848604_0354.jpg

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden iş insanı Mustafa Koç'un küçük kızı Aylin Koç, Harper's Bazaar dergisine kapak oldu. Koç, merhum babasına olan benzerliğiyle dikkat çekti.

Koç ailesinin torunlarından Aylin Koç, yıllar sonra kameraların karşısına geçti. Babası Mustafa Koç'u kaybettikten sonra annesi ve ablasıyla beraber bir hayat yaşamaya başlayan Koç, verdiği röportajda pandemi sürecinde yaşadıklarını da anlattı:

“Ailem, akrabalarım ve yakın arkadaşlarımın çoğu orada. Ruhuma çok uyuyor. Daha minimal yaşayabilme hissi veren bir yanı, bohem ve genç bir tavrı var. Özellikle bu sene Türkiye’ye dönmeyi dört gözle bekledim, çünkü pandemi sebebiyle ailemden ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kaldım. Yalın bir yaşamın bize kattıklarını hatırladım. Yeniden gördüm ki, ‘az çoktur’ gerçekten bir cümleden çok daha fazlasıymış.”

ecerX_1593849455_8254.jpg

İŞTE AYLİN KOÇ'UN SON HALİ:

x8Uuy_1593849472_862.jpg

858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt