Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merhum sanatçı Kayahan ile İpek Açar'ın Londra'daki kızı Aslı Gönül'den mesaj var!

Merhum sanatçı Kayahan ile İpek Açar'ın Londra'daki kızı Aslı Gönül'den mesaj var!
0
61

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Q39kR_1620390968_0443.jpg

Merhum Kayahan ile İpek Açar'ın kızı Aslı Gönül, sosyal medya hesabından anneler gününü kutladı.

Liseyi ABD’deki Berklee College of Music’ten bitiren merhum Kayahan'ın kızı İpek Açar, üniversiteyi İngiltere’deki Durham Üniversitesinde okudu. 21 yaşındaki Açar, annesinin Anneler Gününü mesajla kutladı:

“Annemi çok seviyorum. İyi ki benim annem olmuş, iyi ki var. O benim için çok kıymetli. Üniversite sürecinde ben uzakta olduğum için ayrı kalsak da kalplerimiz her zaman birlikte. Sadece bir gün değil, her gün onların günü olmalı. Üstelik geçirdiğimiz bu zorlu zamanlarda her evin kalbi anneler. Ben de hem annemin hem de tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarım.”

SiuZR_1620390991_0562.jpg

858,497Konular
982,530Mesajlar
30,264Kullanıcılar
Sinan098Son üye
Üst Alt