Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Merkel ve Lagarde'dan AB liderlerine "teşvik" uyarısı

Merkel ve Lagarde'dan AB liderlerine "teşvik" uyarısı
0
38

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
2258372_720x360.jpg

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Christine Lagarde ve Almanya Başbakanı Angela Merkel, Cuma günkü bir video konferans toplantısında, teşvik paketinde anlaşamamaları durumunda sonuçların vahim olabileceği konusunda Avrupa Birliği (AB) liderlerini uyardı.

Avrupalı liderler ekonomilerinin Kovid-19 kapanmalarından çıkmalarına yardımcı olmaya yönelik 750 milyar euroluk (840 milyar dolar) plan üzerinde müzakerelere başladı. Almanya ve Fransa gelecek ay bir anlaşma üzerinde uzlaşmaya varılması için çabalıyor.

Bloğun icracı kolu Avrupa Komisyonu programın finansmanı için ortak tahvil ihracı teklifinde bulundu. Bu radikal adım, 27 üyeli birliğin entegrasyonuna yönelik daha önce görülmemiş bir adımın sinyalini veriyor.

Anlaşmanın önündeki en büyük engeller arasında AB'nin borçlanacağı toplam miktar, ödemelerin zamanlaması, paranın nereden geleceği ve kaynakların nasıl tahsis edileceği gibi konular yer alıyor.

Similar threads

Almanya Şansölyesi Angela Merkel, Almanya'nın koronavirüsün Avrupa'nın en büyük ekonomisi üzerindeki etkisini sınırlamak için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi ve böylelikle ilk kez ülkesinin büyüyen krize tepkisinin boyutu hakkında konuştu. Merkel, Avrupa Merkez Bankası (AMB) Başkanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
UluslararasıPara Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde, Avrupa Merkez Bankası'nın (AMB) direksiyonuna geçmeye hazırlanıyor. Böylelikle, ilk kez bir kadın başkan ilave teşviklere ihtiyaç duyan Euro Bölgesi'nin para politikasını yönetecek. Lagarde, 31 Ekim'de 8 yıllık görev süresi dolacak AMB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Avrupa Merkez Bankası sözcüsü Başkan Lagarde'ın bu hafta çalışmalarını ofisinde sürdürdüğünü kaydetti. Çarşamba günü 25 üyeli AMB Yönetim Konseyi 750 milyar euro'luk ek teşvik paketiyle sonuçlanan acil konferans gerçekleştirmişti. Bankanın gelecek toplantıları da telekonferans yoluyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Avrupa Birliği'nin (AB) koronavirüsün etkisini sınırlandırmak için tahvil ihraç etmesini ihtimal dışı bırakmadı. Alman muhalefetindeki gözle görülür yumuşama 27 üyeli bloğun mali duruşunu değiştirebilir. AB'nin baskın ekonomisinin liderinden gelen açılım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Konseyi'nin, Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin liderlerinin AMB Başkanlığı'na mevcut Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde'ın atanması önerisine itirazı olmadığı bildirildi. AMB'den yapılan açıklamada, Yönetim Konseyi'nin bugün toplanarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt