Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merkezi yönetim bütçesi Ağustos'ta 576,3 milyon TL fazla verdi
Merkezi yönetim bütçesi Ekim'de 14,9 milyar TL açık verdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ekim 2019'a ilişkin bütçe uygulama sonuçlarını açıkladı.
Faiz dışı açık ekimde 8,07 olarak gerçekleşti. Merkezi yönetim bütçe dengesi Ocak- Ekim'de 100,7 milyar TL açık verdi
sürecek...
2020 yılı Şubat ayında merkezi yönetim bütçe giderleri 93,5 milyar TL, bütçe gelirleri 86,1 milyar TL ve bütçe açığı 7,4 milyar TL oldu. Ayrıca, faiz dışı bütçe giderleri 79,3 milyar TL ve faiz dışı fazla ise 6,8 milyar TL olarak gerçekleşti.
Merkezi yönetim bütçesi 2019 yılı Şubat ayında 16...
Hazine ve Maliye Bakanlığı, ocak ayı bütçe uygulama sonuçlarına göre, merkezi yönetim bütçesi ocak ayında 21,5 milyar lira fazla verdi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, 2020 yılı Ocak ayında merkezi yönetim bütçe giderleri 100,7 milyar TL, bütçe gelirleri 122,2...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.