iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• 125 g tereyağı
• 175 g toz şeker
• 250 g un
• Kabartma tozu
• 3 yumurta
• 30 g (1 çorba kaşığı) toz çikolata
• 12 bardak süt
Hazırlanışı :
Şekerle tereyağını krema haline getirin, 3 yumurta ile unu ilave edin Karışımı ikiye ayırın Yarısına çikolata ve süt ekleyin Kalıba bir sıra sade, bir sıra çikolatalı karışım halinde dökün 45 dakika 200°C`de pişirin
• 125 g tereyağı
• 175 g toz şeker
• 250 g un
• Kabartma tozu
• 3 yumurta
• 30 g (1 çorba kaşığı) toz çikolata
• 12 bardak süt
Hazırlanışı :
Şekerle tereyağını krema haline getirin, 3 yumurta ile unu ilave edin Karışımı ikiye ayırın Yarısına çikolata ve süt ekleyin Kalıba bir sıra sade, bir sıra çikolatalı karışım halinde dökün 45 dakika 200°C`de pişirin