Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mermer Kurabiye

Mermer Kurabiye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mermer Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

1 paket (250 gr) oda sıcaklığında margarin 2 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 portakal kabuğunun rendesi 12 çay bardağı fındık kırığı 12 çay bardağı bitter çikolata kırığı 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı kakao Aldığı kadar un Mermer Kurabiye Tarifi Yapılışı

Kahvenin yanına çok yakışan, lezzetli mi lezzetli ve hoş aromalı bir kurabiye tarifim var Tamamen evde kalan malzemelerle yaptım Güzel olacağını biliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum açıkçası Yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin
Kakao hariç diğer malzemeleri yoğurarak bir hamur elde edin Bu hamuru ikiye bölerek bir kısmına kakaoyu ekleyip yoğurun Kakao miktarı kullandığınız markaya bağlı olarak az renk verirse miktarı arttırabilirsiniz Elde ettiğiniz hamurlardan 1 küçük parça kakaolu 1 küçük parça sade olandan kopararak elinizde yuvarlayın Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklı olarak dizin (Ben bu ölçülerle 31 adet kurabiye çıkarttım ) Önceden 170 derecede ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişirin Pişen kurabiyeleri soğuyan kadar tepside beklettikten sonra servis yapın
Afiyet olsun

858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt