Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mersin'de yine orman yangını

Mersin'de yine orman yangını
0
83

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Hebilli Mahallesi'ndeki ormanlık alanda şimdi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye helikopter ve arazöz ile çok sayıda takım sevk edildi.

Alevlere havadan ve karadan müdahale eden takımlar, yangını denetim altına almaya çalışıyor.

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde Mersin'in Gülnar ilçesinde çıkan yangına iki gün boyunca müdahale edilmişti. Alevler Silifke ilçesine de sıçramış çok sayıda konut tedbiren boşaltılmıştı. Müdahaleler sonrası alevler denetim altına alınırken can kaybı yaşanmamıştı.

Similar threads

Hebilli Mahallesi'ndeki ormanlık alanda şimdi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye 4 helikopter, 10 arazöz ve 50 orman işçisiyle itfaiye grupları sevk edildi. Alevlere havadan ve karadan müdahale eden gruplar, yangını denetim altına aldı. Bölgedeki soğutma çalışmaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Mersin Akdeniz'de Hebilli Mahallesi'ndeki ormanda saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. İhbarla bölgeye 4 helikopter ve 10 arazöz ile çok sayıda takım sevk edildi. Gruplar, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor. 1500 HEKTAR YANMIŞTI Mersin'in Gülnar ilçesinde 7 Ekim'de çıkan ve 29 saatte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Büyükeceli Mahallesi Karadere mevkisindeki ormanlık alanda şimdi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı hava araçları ve yer grupları sevk edildi. Kuvvetli rüzgarın tesirli olduğu bölgede, Adana, Antalya, Karaman ve Konya'dan takımlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Mersin’in Gülnar ilçesi Büyükeceli mevkiinde bu sabah saat 07.13’te çıkan orman yangınına müdahale hala devam ediyor. Mersin'in Gülnar ilçesinde 15 saati aşkın devam eden orman yangınında alevler D-400 karayoluna kadar ulaştı .Yangın nedeniyle Mersin-Antalya kara yolu ulaşıma kapatıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Mersin'in Silifke ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın denetim altına alınmaya çalışılıyor. Yangın nedeniyle Mersin-Antalya kara yolu çift taraflı ulaşıma kapatıldı. Boğsak mevkisindeki birtakım kamp alanları tedbiren boşaltıldı. Bunun yanı sıra Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçelerindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt