iltasyazilim
FD Üye
Oyuncu Mert Fırat 10Ocak1981 ANkara doğumluMert Fırat, Ankara Devlet Tiyatrosunda Oynamış ve Tiyatro bölümü mezunu oyuncuMert Fırat Televizyon Dizilerinde Karizmasıyla zirve göstermeye başlaması Bora Karakteriyle oynadığı Bizim Evin Halleri adlı dizidir Ardından İşte Benim adlı diziyle kariyerini devam ettirmiştir Birincil sağlam çıkışını, oynadığı Hüseyin karakteriyle Yertsiz Yurtsuz dizisinde yapmıştır Bu diziden daha sonra ismi anılmaya başlamıştır
Mert Fırat Kendisi Oyun Atelyesinin oyuncusudur Soyağacı adlı sinema filmi birincil denemesidirBinbir gece dizisinde de rol alan yakışıklı karakter Son olarak Atv kanalında yayınlanan Kapalıçarşı dizisinde iyi bir performans göstermekte ve dikkatleri bir kez daha üzerine çekmektedir Bu dizide, birlikte oynadığı oyuncuların kaliteside performansını olumlu etkilemektedir
Mert Fırat'ın Oynadığı Diziler
Bibir Gece
Geveze Yurtsuz
İşte Benim
Bizim Evin Halleri
*
Mert Fırat Kendisi Oyun Atelyesinin oyuncusudur Soyağacı adlı sinema filmi birincil denemesidirBinbir gece dizisinde de rol alan yakışıklı karakter Son olarak Atv kanalında yayınlanan Kapalıçarşı dizisinde iyi bir performans göstermekte ve dikkatleri bir kez daha üzerine çekmektedir Bu dizide, birlikte oynadığı oyuncuların kaliteside performansını olumlu etkilemektedir
Mert Fırat'ın Oynadığı Diziler
Bibir Gece
Geveze Yurtsuz
İşte Benim
Bizim Evin Halleri
*