Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merve Boluğur Sezen Aksu'nun Oğluyla mı Birlikte?

Merve Boluğur Sezen Aksu'nun Oğluyla mı Birlikte?
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Merve Boluğur Sezen Aksu'nun Oğluyla mı Birlikte? merve boluğur, merve boluğur haberleri, mithatcan özer Sevgili melekler, Muhteşem Yüzyıl'ın güzel oyuncularından Merve Boluğur, Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer ile aşk yaşıyor Geçtiğimiz gün Zekeriyaköy'de bir pastanede birlikte görüntülenen çiftten Mithat Can, Merve'nin gözlerinin içine bakarak, Bugüne dek sadece 2 kadına aşık oldum üçüncüsü sel oldedi İşte haberin detayları 18987 18987 mervebolugursezenaksununogluylamibirlikte5c4de3f7b5c83mervebolugursezenaksununogluylamibirlikte5c4de3f7b5c83 320 640 mervemithatcanjpg18987 Merve Boluğur Sezen Aksu'nun Oğluyla mı Birlikte? mervemithatcanjpg18987 Merve Boluğur Sezen Aksu'nun Oğluyla mı Birlikte? ÖNCE BAŞBAŞA KÖFTE YEMEYE GİTTİLER Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithat Can Özer gönlülü Müthiş Yüzyıl'da Şehzade Selim'in gözdesi Nurbanu Hatun'u canlandıran Merve Boluğur'a kaptırdı İkili, geçtiğimiz cumartesi akşamı ilk bulşmalarından HT MAGAZİN'e yakalandı Özer ile Boluğur geceye Zekeriyaköy'de Gümüşdere Dağ Restaurant'ta başbaşa köfte yiyerek başladı 'DİZİDE GÖRDÜM ÇOK BEĞENDİM' Can Özer'le Merve Boluğur yemek yemek sonrası yine Zekeriyaköy'deki Finca Cafe'de nehir içip tatlı yedi Boluğur'a kendisini Muhteşem Yüzyıl'da izlediğini ve fazla beğendiğini anlattı Daha önce hayatında sadece iki defa sahiden aşık olduğunu anlatan Mithat Can, Merve'nin gözlerinin içine bakarak, Üçüncü kadın sen oldedi Kafede 2 saat oturan genç aşıklar sonra Mithat Can'ın otomobiliyle ayrıldı Habertürk Genişletmek için tıkla  

858,506Konular
983,022Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt