Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merve Boluğur Silikonlandı

Merve Boluğur Silikonlandı
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Merve Boluğur Silikonlandı merve boluğur merve boluğur silikon burak mursaloğlu kim hayatı Ufak Sırlar dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan hoş oyuncu Merve Boluğur, dün akşam katıldığı gecede en dikkat çeken ad oldu 1548655809 1548655809 mervebolugursilikonlandi5c4e9cc718f4emervebolugursilikonlandi5c4e9cc718f4e mervebolugursilikonlandi5c4e9cc718f4e 2010 Yılı Televizyon Yıldızları Ödülleri, önceki gece sahiplerini buldu Göğüslerine silikon taktıran Merve Boluğur, gecede derin göğüs dekolteli kıyafetiyle boy gösterdi 1548655809 1548655809 mervebolugursilikonlandi5c4e9cc72054dmervebolugursilikonlandi5c4e9cc72054d mervebolugursilikonlandi5c4e9cc72054d Genç oyuncuya törende sevgilisi Burak Mursaloğlu eşlik etti Törene, gözü kara derin dekolteli kostümüyle katılan genç oyuncu gecenin yıldızı oldu Eskisi gibi naif olmadığını söyleyen ‘Küçük Sırlar’ın Ayşegül’ü Merve Boluğur “Hayat gülümsemiyorken daha acayip diyor Yeni yaşının birincil günü 24 oldun mutlu yıllar!Biliyor musun, doğum günüm olduğunu unuttum! Çekim bitti, üzerimi giyerken içeriden çağırdılar Bir baktım tüm takım, “İyi oysa doğdun Merve diye alkışlıyor; fazla mutlu oldum İki pasta vardı, biri Merve’ye, diğeri Ayşegül’e (Ufak Sırlar’daki karakteri) Eskiden popüler miydin?Lisede hiç popüler değildim Epey naif bir kızdım Ne okulun en hoş kızıydım, ne de en başarılısı Kendi halimdeydim Çekingen ve içe dönük Acilen?Derhal öyle değilim ağır ağır açılıyorum Erkekler seni reddeder miydi örneğin? Özellikle biri vardı, fazla hoşlanıyordum ondan İstemiyordu beni Ama o zamanlar pas vermeyenler, acilen geliyor (gülüyor) Fena kızları oynamak daha baskı olmalı fakat sen iyi yapıyorsun Senin içinde de var mı musibet?Ayşegül pek fena değil bence, eğleniyor o Kötüden ziyade sevgisiz Ailevi bir temeli var Sevgi ararken kötülük yapıyor; hakiki hayatta da var böyle halk Ben onun gibi değilim, ama insanlarla uğraşmayı severim Söz ebeliği de yaparım İyi niyetliyim çoğunlukla, fakat insanları hayatımdan çıkarabiliyorum, en büyük musibet bu kendimce Nasıl keşfettin kendini?Her şey tesadüflerle oldu Lisenin son yılıydı Kuzenim, bir ajansı var fotoğraf çekimine beni de çağırdı Orada tanıştığım biri, beni kendi ajansına çağırdı, kartını verdi Ama aklım hiç oralarda değildi Bir gün karta baktım, ajans bizim sokaktaymış Geçerken uğradım ve onlar beni bırakmadı Önce reklam, sonra da filmler geldi bir anda mı belirlenmiş oldun?Evet, ‘Keloğlan Kara Prense Karşısında’ filminin galasına gittiğim akşam, ışıklar karardı, beyazperdede kendimi gördüm ve “Bitmiş dedim, “Bu işi yapmam gerek Annen ve baban derhal “Bitmiş dedi mi?Yok, ikna etmem biraz süre aldı Oyunculuk işi ciddiye binince, konservatuvar sınavlarına girmek istedim, ama geç kalmıştım Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin sınavlarına yetiştim ve bir yıl sonradan ‘Acemi Cadı’ oldum Üniversite ne oldu?Kadir Has’ın hazırlık sınıfında kaldı Sinem Kobal’la aranızda gerginlik olduğuyla ilgili haberlere ne diyorsun?Sinem’le ilgili meydana çıkan haberler çok saçmaydı Sette iyiyiz, set dışında da görüşecek böylece vakit değil Ne cins kızlara tahammül edemiyorsun?Şımarık, çokbilmiş, kibirli, saçıyla başıyla haşır neşir kızları hiç sevmem Gelecekteki sevgilin nasıl olsun?Birazcık büyük adamlardan hoşlanıyorum Yaş farkı olması önemli 56 yaş iyidir Çünkü bir şeyler öğreneyim isterim Zıpır adamlara dayanamam Onlarla ilişki olmaz Ağırlığı olmalı birazcık Çapkın da olmasın Neyse ama acıyı yok, mutluluğu arayan biriyim Konumu da önemli İşini oturtmuş bir insanla, hayata yeni başlamış biri benzer yok​ id  

858,497Konular
981,927Mesajlar
29,941Kullanıcılar
ahmetrıdvanSon üye
Üst Alt