Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Merve Boluğur, şimdi de HES kodu krizi yaşattı: Beni tanımıyor musunuz?

Merve Boluğur, şimdi de HES kodu krizi yaşattı: Beni tanımıyor musunuz?
0
33

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
merve_bolugur_simdi_de_hes_kodu_krizi_yasatti_beni_tanimiyor_musunuz_1618645997_643.jpg

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, son periyotta özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Merve Boluğur, maske krizinin akabinde bu sefer HES kodunun azizliğine uğradı.

Murat Dalkılıç ile iki yıllık evliliği sona erdikten sonra hayranı Burak Dayı ile aşk orucunu bozan ünlü oyuncu Merve Boluğur, son devirde özel hayatıyla gündemden düşmüyor.  Kapüşonu ve maskesiyle tanınmakta zorlanan Boluğur, güvenlik görevlilerine “Uygulama kullanmıyorum” diyerek karşılık verip, kendisine ayrıcalık tanınmasını istedi. Oyuncunun, “Beni tanımıyor musunuz?” çıkışı, vazifelilerden karşılık bulamayınca, AVM’den çıkmak zorunda kaldı. 

Daha evvel tekraren maskesiz olarak sokaklarda dolaşırken görüntülenen ve iki defa 900 TL’lik para cezası kesilen Merve Boluğur, yeniden akıllanmadı.

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt