Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merve Boluğur'dan şoke eden sözler: Acıdan zevk alıyorum!

Merve Boluğur'dan şoke eden sözler: Acıdan zevk alıyorum!
0
63

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Vy05S_1633418328_1337.jpg

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, başarılı oyunculuk performansı kadar özel yaşantısıyla da adından söz ettiriyor.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Merve Boluğur, başarılı oyunculuk performansı kadar özel yaşantısıyla da hayranlarının dikkatini çekiyor. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan güzel oyuncu, paylaşımlarıyla gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. YouTube kanalında binlerce takipçisi bulunan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde formda kalmanın sırlarını takipçileriyle paylaştı. 

7WyFk_1633418269_8421.jpg

"ACIDAN ZEVK ALIYORUM!"

Suyu hiç sevmediğini belirten Boluğur, "İçine genellikle dereotu ve maydanoz tarzı şeyler koyuyorum. Haftanın her günü spor yapıyorum. Ağırlık çalışıyorum. Onlara, 'işkence aleti' diyorum. Acıdan zevk alıyorum. Yogaya da başladım. Vücudumda esnemeler oldu." şeklinde çarpıcı ifadeler kullandı.

QAtU4_1633418248_4555.jpg

Similar threads

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, başarılı oyunculuk performansı kadar özel yaşantısıyla da adından söz ettiriyor. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Merve Boluğur, başarılı oyunculuk performansı kadar özel yaşantısıyla da hayranlarının dikkatini çekiyor. Sosyal medya hesaplarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Bir müddettir ekranlardan uzak kalan oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Müzik dünyasına adım atmaya hazırlanan Boluğur, kimseden onay beklemediğini söyledi. "Acemi Cadı", "Küçük Sırlar", "Kuzey Güney" ve "Muhteşem Yüzyıl" üzere başarılı üretimlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Müzik dünyasına adım atmaya hazırlanan Boluğur, kimseden onay beklemediğini söyledi. "Acemi Cadı", "Küçük Sırlar", "Kuzey Güney" ve "Muhteşem Yüzyıl" gibi başarılı yapımlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Nurbanu Sultan karakteri üzerinden, dünyaca ünlü rapçi CardiB'ye yanıt verdi. Dünyaca ünlü rapçi CardiB, Muhteşem Yüzyıl dizisini seyretmeye başladı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Cardi B, Merve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Genç oyuncu Merve Boluğur, YKS sınavına gireceğini ve üniversite okumak istediğini belirtmişti. Boluğur'un sınavda ne yaptığı merak konusu oldu. Ünlü oyuncudan açıklama geldi. Oyuncu Merve Boluğur, YKS sınavına gireceğini açıklamış ve sosyal medyada büyük ilgi toplamıştı. Dün gerçekleşen ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
982,239Mesajlar
30,153Kullanıcılar
hxhdbdbsbdzbSon üye
Üst Alt