Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merve Büyüksaraç'tan Survivor Açıklamaları

Merve Büyüksaraç'tan Survivor Açıklamaları
0
63

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Survivor ünlüler gönüllüler yarışmasının sonuçlanmasının peşinde yarışmadan elenen Merve Büyüksaraç, şok edici açıklamalarda bulundu

*Survivorda sadece ben haksızlığa uğramadım Halk Acun Medyadan çekiniyor Adadan elendikten daha sonra fazla üzüldüm Müsabaka sonrası Dominikte Acun Ilıcalı ile görüşmek istedim lakin benimle görüşmedi Sağ kolu Ebruyu yolladı Adadaki yayınlar adamına tarafından yapılmış

*Mustafa Topaloğlu benden sonra 10 hafta elendi Yüzme bilmeyen bir adam hepimizden pozitif kalabiliyor En çok zoruma giden ise ben adadan çıktıktan sonradan Acun Medya çalışanları bana diyor ancak Survivorda biz Mustafa Topaloğlu ile 10 haftalık elenmeyeceğine ilişkin kontrat yaptık

* Acun Medyadan haftalık ödeme aldım Paramı çok sürükleyici ödediler SMSlerin nereye gittiği belli yok Noter diyorlar, hangi noter ismi muhakkak değil Benim imajımı bozdular Öyle bir insan olmadığım halde cümbür cemaat beni saygısız olarak kabul etti Yemek Yemek verdiler o kadar aç değildik Mahremiyet Sözleşmesinde yaşanları anlatmamız yasaklanmış Ben bunu ihlal ediyorum göze aldım Tutarsız hareket etmenin bedeli 100 bin TL *

858,505Konular
982,799Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt