Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merve Sevin aslen nereli?

Merve Sevin aslen nereli?
0
141

moderatör

Super Mod
Etkileşim
7
F-D Coin
12

Merve Sevi aslen nereli?​

Merve Sevi (İstanbul, 24 Temmuz 1987), Türk oyuncu. 2004-günümüz. Aslen Arhavili olan Sevi, Laz kökenli olduğunu açıklamıştır.

Işte benim stilim Merve Sevin kim?​

Sinema ve dizi film oyuncusu. 1997, İzmir doğumlu. Halkla ilişkiler bölümünde eğitim alan, İşte Benim Stilim yarışması ile ismini duyuran genç oyuncu Merve Sevin, 2016 yılından itibaren Adını Sen Koy, Dijital Esaret ve İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi, İşte Bu Benim Masalım gibi dizilerde rol aldı.

Sevin kaç yaşında?​

24 yaşında olan Sevin, İstanbul'da yaşamaktadır. Halkla ilişkiler bölümünde eğitim alan Sevin, İşte Benim Stilim programında büyük ilgi görmüş ve daha sonra İnstagram da büyük ilgi görmüştür. ekranlardan yıllarca uzak kalan Merve Sevin şimdilerde İşte Benim Masalım dizisinde Elit karakterini canlandırmaktadır!

Merve Sevi Yalancı Yarim kaç yaşında?​

MERVE SEVİ KİMDİR?: 24 Temmuz 1987'de Artvin'de dünyaya gelen Merve Sevi, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okudu. Kariyerine çeşitli reklam filmlerinde rol alarak başlayan oyuncu daha sonra da Omuz Omuza ve Hayat Bilgisi dizilerinde yer aldı.

Merve Sevi şimdi ne yapıyor?​

OyuncuMerve Sevi / MesleğiOyuncu, dramatik bir yapımda rol alan ve sinema, televizyon, tiyatro veya radyoda bir karakteri canlandıran sanatçı. Aktör kelimesi Antik Yunancadaki ὑποκριτής kelimesinden gelmektedir. Bu kelime, “oynayan, canlandıran kişi” anlamına gelir ve bu yüzden “aktör” kelimesi de oyunculuk yapan kişiyi temsil eder. Vikipedi

Tiyatro Sevi kimin?​

Güzel oyuncu Merve Sevi, 'Tiyatro Sevi' adını verdiği kendi tiyatrosunun oyunu 'Kaç Baba Kaç'la önceki akşam Tayyare Kültür Merkezi'nde Bursalılarla buluştu.

Merve Sevin birinci oldu mu?​

Halk oyları ile birincinin seçileceği gecede son ikiye kalan isimler Merve Sevin ve Simay Tokatlı oldu. Öykü Serter birinci olana verilecek 100 bin TL'lik ödülün paylaşılabileceği önerisinde bulundu. Fakat finalistler kabul etmedi. Halk oylarının sonucuna göre İşte Benim Stilim'in şampiyonu Simay Tokatlı oldu.

İşte Benim Stilim Merve kaç yaşında?​

34 yaşında (24 Temmuz 1987)Merve Sevi / Yaş

858,468Konular
981,192Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt