Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meryem Uzerli, Can Ateş Aşkı

Meryem Uzerli, Can Ateş Aşkı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Meryem Uzerli Can Alev Aşkını Doğruladı

Meryem Uzerli Can Alev Aşkı Belgelendi

Harikulade Yüzyıl'ın Hürrem Sultanı Meryem Uzerli, Can Ateşle ilgili aşk iddialarını sonunda doğruladı

Önceki akşam Ateşle Arnavutköydeki bir balıkçıya giden ünlü oyuncu, çıkışta habercilerin soruları üzerine Beraberiz dediÇift ilk önce önceki akşam Arnavutköydeki Eftelya adlı balıkçıdan çıkışta birlikte objektife yansıdı Habercilerin takriben iki ay önce başlayan sürpriz aşkla ilgili soruları karşısında Alev sessiz kalırken, Uzerli utangaç tavırlarıyla dikkat çekti

Bir muhabirin Aşkınız nasıl başladı? sorusu üstüne yüzü kızaran oyuncu, Ne olur bana böyle sorular sormayın Evet, beraberiz lakin ben özel hayatımla ilgili konuşmayı hiç istemiyorum dedi giderken parmağındaki yüzüğün uyarı çektiğini ayrım edince de Kendim aldım, hatalı anlamayın diye bir açıklama yaptı Çift, ardındaki Can Ateşin aracıyla oradan ayrıldı

*

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt