Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meryem Uzerli röportajı

Meryem Uzerli röportajı
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Meryem Uzerli röportajı meryem uzerli röportajı meryem uzerli nereli Mükemmel Yüzyıl dizisinin müthiş Hürrem Sultan'ı yani Meryem Uzerli hakkında merak edilen böylece fazla soru var ancak bunlardan biri de Meryem Uzerli'nin türk mü tanıdık olmayan mı olmasına dair Biz de Meryem Uzerli ile yapılan bir röportajı sizlerle paylaşmak istedik Çünkü bu röportajla Meryem Uzerli hakkında ancak sorularınız yanıt bulacak Melek'ler 1548643316 1548643316 meryemuzerliroportaji5c4e6bf900e53meryemuzerliroportaji5c4e6bf900e53 meryemuzerliroportaji5c4e6bf900e53 Yıllardır ‘hoş’ dediğimiz 45 kilo kadınlara hiç benzemiyorsunuz Türk kadınları neden kuvvetsiz olmak istiyor? Sizin yapınıza hiç uymuyor fakat bu Sürekli bir kilo verme derdi var Modeller gibi olmayı arzu etmek yorucu Nasılsak öyleyiz Türkler duygusal ve tutkuludur; güçsüz ve sağlıksız değil Erkekler, zayıf kadınları daha pozitif istemez mi? Adriana Lima gibi Hiç de yok Sarıldığı zaman daha yumuşak, daha tutabileceği bir bayan ister asıl Şu Anda siz de beğenildiğiniz için kadınlardaki gerginlik azalır olur ya Beğeniyorlar mı beni? Neden ben yalnız hissediyorum o zaman? (Gülüyor) Evet “Fazla hoş diyorlar Sevindim o vakit Ola Ki bu sayede kadınların kendilerine güveni her tarafta yerine kazanç Kilo takıntılarını bıraksınlar ve kendilerine oldukları gibi güvensinler Zaten o zaman daha ‘kadın’ gibi hissedecekler En önemlisi güven İdeal olduğu söylenen ölçülerin ne güzellikle, ne de iç huzurla bir bağlantısı var Fakat siz de ağır bir perhiz yapmıyor musunuz? Dokuz ay önce sigarayı bıraktım ve her ay bir kilo aldım Eski kıyafetlerime sığabilirsem sevinirim natürel, fakat sağlıksız bir perhiz yapmıyorum Mutluluk veren yemekler yiyorum YÜKSEKTEN ATLADIM Dört günde resmi olarak hayatınız değişti Nasıl bir duygu? id Çok, çok garip… Yüksek bir yerden denize sıçramak gibi Düşünürsen yapamazsın Fazla düşünürsen hiç yapamazsın Sonradan kenardaki kayalıklardan sahile inersin ve atlayamamış olursun Ben atladım Arkamda ne bıraktığımla değil, buradan ne alacağımla ilgilendim Ara Sıra insan risk almalı Bu da o risklerden biriydi Sezgilerin doğruyu söyleyeceğine inanırım, onları dinledim ve geldim Gelirken, en egemen duygunuz coşku mıydı, nefret edilen şey mu? Korku Durup düşündüğünüzde… Bir dakika! Durmaya zamanım değil oysa Hayatım nereye gidiyor diye düşünemiyorum bile Geldiğimden beri fazla eksik uyudum Olanların yansımalarını görecek zamanım olmadı Hemen ağır ağır ne olup bittiğinin farkına varıyorum; hâlâ tam vakıf değilim duruma Ama çok mutluyum bugünlerde Yaptığın işten memnuniyet elde etmek çok iyi Hürrem gibi acayip bir karakteri oynadığım için de mutluyum Geldikten daha sonra nasıl gelişti olaylar? aniden, “Bugün Türkiye’ye taşınıyorum dedim Sonrası çok seri; her şey apar topar oldu O noktadan daha sonra yapacak tonla şey vardı Taşınmak, Türkçe öğrenmek, senaryo ezberlemek, kilo devretmek, Hürrem’i anlayışlı olmak, içselleştirmek, dönüşmek, tarihi öğrenmek… Türkiye ve Osmanlı tarihi hakkında hiç bilginiz var mıydı? Babamdan bildiğim dek Okulda hiç öğrenmedik tabii Bütün bu tartışmaların ortasına düşeceğinizden habersiz miydiniz? Dinle ve tarihle ilgili hassasiyeti ve tehlikeyi bilmiyordum Burada yaşamadığım için bu bayağı, değil mi? Tepkiler, eleştiriler gelmeye başlayınca birazcık sıkıntılı oldum, hatta korktum Sete korumayla gidildiği içten mu? Orada korunuyoruz Set tehlikesiz Almanya’da şart nasıl? Orada da tarihle ilgili işlere böyle tepkiler geliyor mu? Mesela Hitler hakkındakilere mi? Örneğin… Tarihi bir konu laf konusu olduğunda, halk müziği çıkıp doğruluk payını tartışıyorlar; bu dek hararetli yok ama “Mükemmel Yüzyılda tarihin yanına din de konuya dâhil olduğundan iki kat kavga yaratılıyor YA SEN ÖLECEKSİN, YA BEN Hürrem’i seviyor musunuz? Sevdiğim tarafları var Çoğu birey onun fena şeyler yaptığını düşünebilir her zaman doğru yolu seçmeyebiliyor; buna ben de katılıyorum Ama şunu da dikkate almak lüzum; 500 yıl önce kaide bu: “Ya sen öleceksin, ya ben O da, bu kurala kadar oynuyor Ayrıca ben onun kötü taraflarını da hoşlanmak zorundayım fakat iyi canlandırabileyim Sizi en fazla etkileyen üç özelliği… İyi bir satranç oyuncusu gibi taktik belirliyor, asla durmuyor ve kiminle nasıl konuşması gerektiğini biliyor Düşünün ki, siz Meryem Uzerli olarak hareme girdiniz Cariyesiniz Kim olurdunuz? Çok güç bir soru Bilmiyorum… O dönemde, sarayda benim karakterimde biri yaşayamazdı bence Karışım olurdum Sarayda birbirine zıt iki aşk var: İbrahim ve Hatice’nin masum aşkı aleyhinde Kanuni ve Hürrem’in tutkusu Hangisi daha gerçek? Bence ikisi de fazla realist değil Hayatta karşılığı değil Çok Iyi aşk, ikisinin karışımından çıkar Yemek gibi… Yemeğe bir sürü şey katarsın, fazla lezzetli bir şey çıkar Tıpkı böylece Erkeğin iktidarı, kadının ona daha kolay âşık olmasını sağlar mı? Hürrem için böylece, fakat benim için aşk pek işlemez Adamın ne yaptığına veya yaptığı şeyde ne dek başarılı olduğuna bakmam Mutlu adamları severim, mutluluk çeker beni İktidar sahibi olsa da, bundan etkilenmeyebilirim EVDE DOLMA YİYORDUK Babanız Türk, anneniz Alman Nasıl tanışmışlar? Üniversitenin koridorunda Birbirlerini görmüşler ve… Aşk Babanız niçin Almanya’daydı? Dedem Almanya’da fazla uzun vakit çalıştı Babam da orada doğdu Evde az mı Türkçe konuşuluyordu? Biz çocukken babam Türkçe konuşuyordu; öğretmeye çalışıyordu “Meryem bak, bu lampe yani lamba derdi Fakat ben defalarca Almanca cevap verirdim O yüzden sizi iyi anlıyorum, lakin konuşmam yeterli değil Oradayken Türkiye’yi peşine düşüp takip ediyor muydunuz? Çocukluğumdan beri yalnızca Alman olmadığımın farkındaydım Ev açık havada fazla Türkler’e özgü bir hayatım yoktu Fakat evde köfte, dolma, muhallebi yiyorduk Annem babamdan öğrenip Türk yemekleri yapardı Yılda bir kere de buraya gelirdik; büyükannem, halam ve kuzenlerim burada Yazın Büyükada’ya giderdik Burada kendimi Türk, orada Alman gibi hissediyordum Ama büyüdükten sonradan zamansızlıktan gelememeye başladım GAZETEDEKİLERİN BIRÇOK GERÇEK DEĞIL Halit Ergenç’in eşi Bergüzar Korel’in, dizideki öpüşme sahnelerinden rahatsız olduğuna dair çoğu haber yapıldı Sonra bunların içten olmadığı açıklandı Alman basınında da böyle şeyler sık oluyor mu? Türkiye’de daha fazla Anladım ama gazetede çıkanların birçok reel yok Türkçem iyi olmadığı için birçok şeyi anlamıyorum, ama özellikle bu olayda hiç söylenmemiş şeyleri de okuyabileceğimi anladım Alışmam gerekiyor sanırım  

858,501Konular
982,605Mesajlar
30,361Kullanıcılar
moetiSon üye
Üst Alt