Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meryem Uzerli'den Mesaj Var!

Meryem Uzerli'den Mesaj Var!
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Meryem Uzerli'den Mesaj Var! meryem uzerli meryem uzerli facebook meryem uzerli haberleri Sevgili melekler, geçtiğimiz hafta boyunca Harikulade Yüzyıl dizisinde yaşanan Meryem Uzerli krizini duymayan kalmadı Bitkinlik sendromu yaşıyor diyenlere, para için yaptı diyenler karıştı Bu süreç içinde hiç sesi soluğu çıkmayan Meryem Uzerli, facebooktaki fan sayfasından bir mesaj yayınladı 1548620019 1548620019 meryemuzerlidenmesajvar5c4e10f870da4meryemuzerlidenmesajvar5c4e10f870da4 meryemuzerlidenmesajvar5c4e10f870da4 Meryem Uzerli imzalı tanımlama şöyle: “Sevgili arkadaşlar, ilk önce özür dilerim şu anda icin ve daha önce yok bugün birincil kez azıcık daha iyiyim ve en agir günlerden, çare ve hissi anlamda geçti Can yanimda ve o bana iyi geliyor,onunla hava almak, dolasmak, yürüyüs yerine getirmek benim icin cok buyuk bir hediye Sizin bütün dilekleriniz icin çok tesekkür ediyorum bu bana Cok yardimci oldu ve oluyor ve Size sonsuz sevgi gönderiyorum Bir sürü halk ne oldu bilmeden, beni yargilamadan, lakin beni hissederek ve kasten, kalbimi taniyarak burda yazdilar Ve o beni okadar mutlu etti ancak Bu bir dönem İnsanız Güclenerek cikarim insallah Almanya'daki en iyi psikatrist professörlerde çare gördügüm icin, umudum var en kısa zamanda ayaga kalkmak id suanda tek hissettigim şey, hayattayim Sizin enerji ve pak dualariniz icin Cok Cok Cok tesekkür ediyorum!!! beni (gercekten ne oldu, nasilim diye ) soran mesajlar ve telefonlar icin de çok tesekkür etmek istiyorum Gercekten hepinize çok sariliyorum ve öpüyorum SAGOLUN dinlenmem lazim, bu dönemde cok internetde ilgilenmemem lüzumlu, sizden sabir ve kavrama diliyorum Allah sizi korusun Kalbim Size karsi her zaman sevgi dollu IYIKI VARSINIZ  

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt