Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meryem Uzerli'nin Doğumundan Sonra Can Ateş İlk Kez Konuştu!

Meryem Uzerli'nin Doğumundan Sonra Can Ateş İlk Kez Konuştu!
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Meryem Uzerli'nin Doğumundan Sonradan Can Ateş Ilk Önce Konuştu! can alev kimdir, meryem uzerlinin kızı, meryem uzerli doğum yaptı Harikulade Asır dizisinden bitkinlik sendoromu iddiaları ile maceralı bir şekil de ayrılan ve hemen arkasında gebelik şoku yaşayan Meryem Uzerli, hamilelik esnasın da sevgilisi Can Ateş ile ayrılık yaşayarak şok üstüne şok yaşamıştı Birkaç gün önce kızını dünyaya getirerek doğum yapan Meryem Uzerli'nin ayrıldığı sevgilisi ve kızının babası Can Alev, doğumdan sonradan yazılmış bir yorumlama yaptı 24007 24007 meryemuzerlinindogumundansonracanatesilkkezkonustu5c4dd8ade661ameryemuzerlinindogumundansonracanatesilkkezkonustu5c4dd8ade661a 640 430 canatesjpg24007 Meryem Uzerli'nin Doğumundan Sonra Can Ateş İlk Kez Konuştu! canatesjpg24007 Meryem Uzerli'nin Doğumundan Sonra Can Ateş İlk Kez Konuştu! Can Ateş'ten maceralı bir şekilde ayrılan Meryem Uzerli önceki gün kızı Lara'yı dünyaya getirdi Hamileliği sürecince Uzerli ile görüşmeyen ve doğuma da gitmeyen Can Ateş, mutlu haberin peşinde yazılı bir izah etme yaptı Özel hayatımla ilgili konuşmama kararım olmasına karşın, çocuğumun dünyaya gelmesinden sonra bu konuda gelen bir çok soruya cevap saptamak ve yaşananlara yeni doğmuş bir bebeği de çıkarmak için, sizleri bilgilendirme gereği duydum… Öncelikle şunu söylemeliyim; elbette kızıma daha farklı bir şekilde güzel geldin diyebilseydim daha mutlu olurdum… Oysa dünyaya gelecek bebekle ilgili tüm yapıcı yaklaşımlarıma karşın bu gerçekleşemedi… Bugüne kadar; hiçbir konu dünyaya gelecek bebeğin sağlığından, mutluluğundan daha önemli olamaz, olmamalı düşüncesiyle hareket ettim İki kişi aralarında yaşanmış bir ilişkinin herkesin kendine kadar haklı sebepleri ve kırgınlıkları olsa da iki birey aralarında özel kalması gerektiğine inandığım gibi, çocuklarıma ve kendime olan saygımdan dolayı suskun kalmayı tercih ettim Aynı şekilde bir anne adayının psikolojisini düşünerek sustum, derhal de kızımın mutluluğu ve sağlığı için susmaya devam edeceğim Bence iyi bir baba olmak iyi bir sevgili olmaktan, iyi bir benzer olmaktan çok daha öte bir şey… Meryem ile bölünmüş olsak da, acilen bundan böyle tek amacım çocuğumu nüfusuma kaydettirmek, tüm hayatım her tarafında fiziksel, manevi olarak sevgi ve itina içinde çocuğumun yanına olmaktır Bana şimdiye değin yöneltilen şahsımla ilgili gerçeği yansıtmayan birçok suçlama ve önyargıya karşın, bu konuda konuşmama kararlılığımı sürdüreceğim Hala zamanın hepimize doğruyu göstereceğini ve herkese iyi geleceğini düşünüyorum Saygılarımla, Can Ateş Genişletmek için tıkla  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt