Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mesaj Editlemek ?

Mesaj Editlemek ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bi konuda mesaj yazdım diyelim o mesaja birşey eklemeyi unuttum onu nasıl editleyebilirim tekrar tekrar mesaj atmak istemiyorum Vbulletin bütün sürümlerinde kolaylıkla anlaşılabiliyordu fakat bu vbulletin 4 versiyonu na bir türlü alışamadım açıkçası *

Similar threads

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bi konuda mesaj yazdım diyelim o mesaja birşey eklemeyi unuttum onu nasıl editleyebilirim Ust uste mesaj atmak istemiyorum Vbulletin tum surumlerinde kolaylıkla anlaşılabiliyordu ama bu vbulletin 4 versiyonu na bir turlu alışamadım acıkcası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
arkadaşlar merhaba size danışmam gerken bir sorunum var herkesten takviye bekliyorum pozitif uzatmadan konuya girmek istiyorum 9 ay suren bir ilişkim oldu 15 ay once erkek arkdaşaımın ailesi yuzunden ayrıldık yada yarılmadık (bu söyledigim saçma gelicek fakat anlattıklarımdan daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
merhabalar arkadaşlar daha önce bi konumda ayrıldığımız ve bana birgün geri dönücem diyen kızdan bahsetmiştim yine o kızla ilgili bazı şeyler oluyor gecenlerde twitter hesabımdan arkadaşlar arası girdiğimiz bi iddiadan ötürü bugün bir ayımız oldu ya bizim )yazdım daha sonra gelen sorulardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Herkese uğurlu geceler arkadaşlar Kusura bakmayın başlık birazcık film gibi oldu lakin o açtığım konunun devamında olanları yazacağım Daha iyi ayrıntıları ile belirtmek için böyle bir başlık açtım Evet arkadaşlar bu benim son çırpınışımdı Son çırpınış kavramını ise açıklamak isterim Aramızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Merhaba arkadaşlar Benim yaşım 22 hoşlandığım bayanın yaşı 29 onunla 8 aydır tanışıyorum Daha önce denemiştik olmamıştı Ve yine aramızda bişeyler oluşmaya başladı Neyse ikimizde zaten birbirimizi yeterince tanımıyorduk(8 aydır tanışıyoruz dediğime bakmayın 8 ay önce tanıştık birazcık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt