Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mesaj Editlemek ?

Mesaj Editlemek ?
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bi konuda mesaj yazdım diyelim o mesaja birşey eklemeyi unuttum onu nasıl editleyebilirim Ust uste mesaj atmak istemiyorum Vbulletin tum surumlerinde kolaylıkla anlaşılabiliyordu ama bu vbulletin 4 versiyonu na bir turlu alışamadım acıkcası imagesmesajeditlemek5ad340d826c87png

Similar threads

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bi konuda mesaj yazdım diyelim o mesaja birşey eklemeyi unuttum onu nasıl editleyebilirim tekrar tekrar mesaj atmak istemiyorum Vbulletin bütün sürümlerinde kolaylıkla anlaşılabiliyordu fakat bu vbulletin 4 versiyonu na bir türlü alışamadım açıkçası *
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
noktalama işaretlerinin hepsi, noktalama işaretlerinin kullanıldığı yerler, noktalama işaretlerinin kullanımı, noktalama işaretlerinin kullanıldığı yerler ve ornekler NOKTALAMA İŞARETLERİ 1)NOKTA (): a)Tamamlanmış cumle sonlarında kullanılır: *Gozlerin gozlerime değince felaketim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt