Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mesajları- Yılbaşı msjları

mesajları- Yılbaşı msjları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 mesajları Yeni Yıl msjları 2019

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barıştırma diliyorum Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla Nice Yıllara!

Değişmez kural, değişmeyen kuralın olmayacağıdır Yeni yılın en mutlu değişimlerle galibiyet, sağlık ve bol paralar getirmesi dileğiyle

2019'de kırdığım üzdüğüm herkesten özür diliyorum oysa; 2019'de de bunları yapmaya yüzüm olsun

Yeni yılın kellere saç, hastalara ilaç, züğürde para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kolaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe öğretmen, evde kalmışa koca, dırdırcıya zihin, onu çekene tahammül vermesini dilerim Mutlu yıllar

Sevinç yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle Nice mutlu yıllara

İşte sonunda buldum Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek dar bir yeni yıl mesajını; Mutlu yıllar

Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir 2019 senesi diliyorum

2019 yılında bütün dargınlıkların bitmesi ve barışma içinde yaşanması dileğimle Mutlu yıllar

Çok kazançlı, keyifli, sevgi batmış, başarılı bir yıl olması dileğiyle

Coşkun ama bitkin bir yıl daha geçiyor yaşamdan Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar

Bu yılda sevgili bulamazsam eh yani kendi turşumu kuracağım

Aklıselim aklın kapıcısıdır Görevi, kuşkulu fikirlerin içeri girmesine ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır Yeni yılın hepimize mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle

Mutluluk bankasının sevgi uzlaştırma şubesinin 2019 nolu hattına hoş geldiniz, hesabınıza 365 gün daha yatırılmıştır, güle güle harcayınız

alıntı *

858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt