Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mesigna aylık iğne kullananlar...

mesigna aylık iğne kullananlar...
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
mesigna aylık iğne kullananlar mesigna mesigna iğne aylık iğne kullanımı aylık kullananlar merhaba herkese, ben 3 yıl aralıksız mesigna aylk iğne kullanarak korundum, bırakalı bütün bir yıl oldu, bu zaman kapsamında eşim korundu ve son üç aydır da her ikimzde korunmadan ilişkiye giriyoruz ama sonuç her defasında hayal kırıklığı oldu merak ettiğim bu yöntemle korunup da ne değin süre daha sonra hamile kalınabilir, keza son adet tarihim 21 ağustos, takvime göre hesaplayarak ovülasyon gününden bir gün önce ilişkiye girdim ilişkiden bütün 8 gün daha sonra gece mide bulantıısyla uyandım fakat bu hayatımda birincil defa başıma geldi, o gün öğlene kadar mide bulantısı, yanması ve baş ağrısı çektim acaba bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi yada bu kadar erekn bulgu verir mi, şu anada adetime 5 gün var sabahtan idrar testi yaptım netice olumsuz çıktı, test için erken mi davrandım , hamile miyim sizce  

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt