Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meslek Gruplarına Göre İlan-ı Aşk

Meslek Gruplarına Göre İlan-ı Aşk
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Iş Gruplarına Göre Bildiriı Aşk Kunduracı : Ah sevdiceğim sensiz yaşam bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön Bilgisayarcı: Açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz Printer'ım ol yaz beni yarım yarım Moderator: Senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilim bütün bizim mod'a göre Müzisyen : Kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya sana feda olsun Kasap: Senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni sinirlerim ayıklanır sesini duyunca ben seninim bundan böyle, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız Şoför: Stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli Avukat: İtiraz ediyorum sayın aşkımböğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı Manav: Domates yanaklımpatlıcan dudaklımenginar kılıklım3 kilosu bir milyonluk bir aşk yok benimki Milletvekili: Bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık15 sene sonrabeni öğle değiştirdin oysa vaadettiklerimi yapmaya başladım Doktor: Öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim Haber Spikeri: İyi aksamlarEvdeki telefondan bildiriyorumDun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorumBir dahaki konusmamiza değin hoscakal Çiftlik Sahibi: Buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli gel de aşık olma Benzinci: Sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim benpetrol rafinerisine döndüm seni seveli Bodyguard: Seni fazla pis döverim benim asabımı bozmaseviyoz dedik yaşimdi kaybol Lunaparkçı: Gondoldan indim çarpışan otom arızalandısigaralara eşit gelmiyor kasnaklardönme dolap ettin beni peşindeyeter artık aşıkım uleeen  

858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt