Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Meslek liseleri mezunları

Meslek liseleri mezunları
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
oncelikle herkese merhaba4 yıl meslek okuyan bir oğrenci (ornk: ağ işletmenliği) 4 yıl sonunda meslek sahıbı olabılıyor mu yanı meslegı ıle ılgılı yerlerde calışabılıyor mu?lisan veya onlisans şart mı? bilgi verırsenız cok sevınırım ayrıca konu onceden acılmıssa cok ozur dılerım fakat bulamadım

Similar threads

öncelikle herkese merhaba4 yıl meslek okuyan bir öğrenci (örnk: ağ işletmenliği) 4 yıl sonunda meslek sahıbı olabılıyor mu yanı meslegı ıle ılgılı yerlerde çalışabılıyor mu?lisan veya önlisans koşul mı? veri verırsenız cok sevınırım keza konu evvelden acılmıssa fazla ozur dılerım lakin bulamadım *
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Arkadaslar 2007 EndMeslisesi mezunuyum ve gecen gun osym ye sinavsiz gecis e basvurdum Ben aciktan sinavsiz gecisten 2 yillik okumak icin basvurdum ama orgun ogretim oldugunu soyluyor arkadaslarim yoksa ister aciktan 2 yillik ister orgun ogretimmi okuma sansimmi var kafam iyice karisti konu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
ağ işletmenliği taban puanları, ağ işletmenliği dersleri Mesleğin eğitimi; Mesleki ve teknik ortaoğretim kurumlarının Bilişim Teknolojileri alanı Ağ İşletmenliği dalında verilmektedir Ayrıca universitelerin veya ozel kuruluşların actığı kurslarda da bu mesleğin eğitimi verilmektedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Merhaba ben 1997 Ticaret Meslek Lİsesi mezunuyum Bugune kadar hic sınava girmedim Meslek Liseleri icin yatay geciş varmış Ben bu haktan yararlanabiliyormuyum Yardımcı olursanız sevinirim 09032019 10:53 Cevap: Meslek Liseleri İcin Sınavsız Geciş Hakkı Bahsettiğiniz konu meslek liselerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Polis Meslek Yuksek Okulu Acıkoğretim Yonetmeliği Polis Meslek Yuksek Okulu Acıkoğretime Dikey Geciş Hakkı Polis Meslek Yuksek Okulu Madde 1 Bu Yonetmeliğin amacı, meslek yuksekokulları ve acıkoğretim on lisans programlarından mezun olan başarılı oğrencilerin orgun oğretim ve acıkoğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt