Mesleklere Kadar Ilani Ask^^ elhamdürüsü ile kızlar sürüsü ile sabah birisi ile akşam birisi ile Aminnnnnnnnnnn Allahım karımı her türlü tehlikeden koru icabında ben tehlikeye atılayım onu hiç yorma icabında ben yorulayım o çalışmasın ben çalışayım o hasta olmasın ben olayım allahım o aldatmasın ben aldatayım benim hoş karım dul kalmasın ben kalayım amin Kunduracı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara minik geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi gerçi düzelemedim sensiz printerım ol yaz beni yarım yarım Kabzımal: mevsimlik sebzeler geldi, hormonsuz domates geldi, kütür kütür hıyar geldi sen gelmez oldunnn Modcu: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm tam bizim mod'a tarafından göre Terzi : beli sıkıyorsa sevdanın, don lastiği gibi süneyim sana paçalarını kısaltma sevdiğim, selvi boylum al yazmalım benim Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya sana feda olsun Kasap: senin o bakışların yarim, iki kez çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni sinirlerim ayıklanır sesini duyunca ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız Minibüsçü:stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli Avukat:itiraz ediyorum sayın aşkımböğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı Manav:domates yanaklımpatlıcan dudaklımenginar kılıklım3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki Milletvekili:bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık15 sene sonrabeni ööle değiştirdin ancak vaadettiklerimi yapmaya başladım Doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim Haber Spikeri:Iyi aksamlarEvdeki telefondan bildiriyorumDun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorumBir dahaki konusmamiza dek hoscakal Çiftlik Sahibi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli gel de aşık olma Benzinci:sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim benpetrol rafinerisine döndüm seni seveli Bodyguard:seni fazla pis döverim benim asabımı bozmaseviyoz dedik yaşimdi kaybol Lunaparkçı:gondoldan indim çarpışan otom arızalandısigaralara eşit gelmiyor kasnaklardönme dolap ettin beni peşindeyeter bundan böyle aşıkım uleee