Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meşrep Bir Kadına Abayı Yakmak

Meşrep Bir Kadına Abayı Yakmak
0
155

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
O dar fazla kuytu gündelik düşünüyor kalbine coşku arıyor ve ziyafetciddi düşündüğü hiçbirşey yok yalnızca keyfi ardından gidiyorDuygularını aldırmış gülümsemeleri biel soğuk evet aradığı tek şey ziyafet günlü yaşıyor böyle giderse öylede ölücek ben onu severken bilmiyordum ama dün son defa yanına gittiğimde bunu gördümOndan soğudum fakat hala onun için endişeleniyorum bu tutturduğu yol yok yaşam bu da yok bi gün gelicek yalnız ve mutsuz kalıcak lakin ben elimden geleni yaptımzor böyle birini hoşuna gitmek sonradan böyle odluğunu öğrenmek fakat reel bu en hatalı kişiye vurulmuşum olur ya soğudum soğurum fakat endişeleniyorum yinede onun için ben bi ara sevdim bunu ancak bu böyleadam olm eksik derler ya bu adam olmazadam ederdim lakin bu fırstaı bana tanımıyorüzgünüm

Similar threads

Merhabe ben lise son öğrencisiyim üç senedir bi kızı seviyorum ilk gördüğümden beri ilkten bunu ona söyleyemedim çünkü sevgilisi vardı ona böyle bişey söylememin yakışırı kalmazdı arkadaş olmayı denedim ona bir dost oldum ayrıca bu arada unuturum sannmıstım lakin yanılmışım beni onu doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
merhaba arkadaşlar ne dek asap olsamda eski arkadaşlarıma anlatamıyorum herkezden utanıyorum bu yüzden size hikayemi kâğıda dökmek istedim bana lütfen bi önerge sunun ben artık bilmiyorum uzun bir yazı olabilir okuyanlara şimdiden fazla teşekürler genel olarak aşk yüzünden oldu lütfen okuyun ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
arkadaşlar biras uzun olucak ama yardımlarınızı bekliyorum,öyle doldumki 1 yıl önce okulda görmüştüm,sınıfıma gelmişti para bozdurmaya,kafamı kaldırdıgımda o yüzü gördümarkadaşlarım aracılıgıyla msn adresini istemiştim aradan 1 hafta geçti dost olmuştukk,aramız iyiydiadı tugba bahsettigim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Tam 4 yıl oldu gözlerimi kapayip düsündügümde hersey geliyor yeniden gözlerimin önüne Onu ilk gördügüm gün daha hersey güya dün olmus gibi aklimda Arkadasimin dogumgünüydü bir kaffe'ye gidelim dedik normalde hic gitmedigim bir yer Masamiza oturduk ve birdenbire onu karsimda gördüm Gözlerimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Serbest oyun serbestoyun &quot &quot &quotSözcük: abayı yakmak &quot Sen sevgilini ne yaparsın? Severim Başka? Öperim Diğer? Diğer? Daha fazlasını söylemem valla &quotsözcük: baraj &quot: Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta Pusu Yuh! &quotKelime: helikopter &quot...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt