Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metabolizma Hızlandıran Çay Tarifi

Metabolizma Hızlandıran Çay Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Metabolizma Hızlandıran Çay Tarifi İçin Malzemeler

*1 elma (küçük doğranmış çekirdeği sapı herşeyiyle)
*Yarım limon (küçük doğranmış)
*2 çubuk tarçın
*5, 6 adet karanfil
*1 çay kaşığı tane karabiber (yoksa kaşığın ucuyla tozu)
*1 poset yeşil çay
*1 minik parça taze zencefil veya çay kaşığının ucuyla toz zencefil
*1 litre kaynamış su
*İçerken bitkisel tatlandırıcı veya bal içebilirsiniz

Metabolizma Hızlandıran Çay Tarifi Yapılışı Sevgili takipçilerimden diet yapanlar varmış, onları unutur muyum? METABOLİZMA HIZLANDIRAN ÇAY Bugün diet günü olsun dietteki arkadaşlarınızı etiketlemeyi unutmayın Önce size taktik vereyim sonra süper bir çay tarifim var Ben yaptığımı yedirenlerdenim, bazen bir porsiyon bazen hiç yemem Misafire yaparım, giderken de ne sevdiyse kalanı yanına paket yaparım Kaldıysa buzluğa atılabilecekse atarım, atılamazsa eşimin işyerine yollarım Böylece evde kilo yapacak birşey kalmaz Unutmadan spor da şart Bugün ben yaparken size foto atar nasıl yaptığımı anlatırım Gelelim çaya, benim tarifim değil iç hastalıkları uzmanı doktor tavsiyesi Eskiden Doktorum programını izlerdim Çalışırken kaçırırdım youtube’dan bütün sağlıklı beslenme bölümlerini tekrar tekrar izlerdim Çayı uzun süre kendim de içtim Yeşil çay çok yararlı onu da içseniz olur Ama ben içemeyenlerdenim
Bütün malzemeleri demliğimize atıyoruz Kaynamış suyu döküp 15, 20 dakika demliyoruz Gün boyu içebilirsiniz Ocakta kaynamayacak, sıcak suda demlenecek Afiyet, şifa olsun, yağlar erisin ))