MetaMask cüzdanının, bilhassa Binance Smart Chain (BSC)'de kullanım için, merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamaları için epey tesirlidir. Bu makalemiz, Binance Smart Chain (BSC) üzerinde bir MetaMask cüzdanı kurarak size rehberlik edecektir.
Bir MetaMask Cüzdanı Binance Smart Chain'e Nasıl Bağlanır
Kademe 1:
Masaüstünüzü yahut telefonunuzu kullanarak MetaMask cüzdanını açın
Adım 2:
Bir cüzdan açın yahut bir tane içe aktarın, anahtar sözlerinizi inançlı bir biçimde saklayın
Kademe 3:
Ayarlara gidin
4. Adım:
Ayarlarda "Networks"ı seçin
Adım 5:
Add Network'e tıklayın ve aşağıdaki bilgileri girin:
Network Name: BSC Mainnet
New RPC URL:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
or
Giriş yap veya üye ol.
ChainID: 56, or 0x38 if 56 doesn’t work
Symbol: BNB
Block Explorer URL:
Giriş yap veya üye ol.
6. Adım:
Yeni eklenen BSC Mainnet ağını seçin ve artık BSC ağına bağlısınız.
7. Adım:
Süreç fiyatlarını ödemek için cüzdanınıza bir ölçü BNB yüklemenizi tavsiye ederiz
Adım 8:
Yerleşik Web3 entegrasyonunu kullanarak cüzdanınızı BSC'deki çeşitli Dapp'lere bağlayın ve kullanın
MetaMask'e Binance Smart Chain'e Bağladıktan Sonra
Bu adımları gerçekleştirdikten sonra, Binance Smart Chain'deki neredeyse tüm Dapp'lere erişebilirsiniz. Bu cüzdan, BSC'deki tüm kripto varlıkları takviyeler. Şayet cüzdanınızda listelenmemişse, yaptığınız süreçleri tekrar denetim etmenizi tavsiye ederiz. Genel olarak MetaMask, BSC kullanıcıları için mevcut olan tek cüzdan değildir, fakat neredeyse tüm Dapp'lere erişim sağlar ve onu şahane bir başlangıç cüzdanı yapar. Bu cüzdan, varsayılan “Ethereum Mainnet” seçilerek Ethereum Ağı ile de uyumludur.