Mete Ağlaya Ağlaya Kalmadı Gözümde Yaş Sözleri ağlaya ağlaya kalmadı gözümde yaş sözleri mete sözleri kalmadı gözümde yaş mete şarkı sözü mete 19 nisan yeni beste, mete ağlaya ağlaya şarkısı, mete bırakıpta gidenler bestesi, mete yeni bestesi,metenin son bölümdeki şarkısı, ağlaya ağlaya şarkı sözleri 19 Nisan akşamı izleyici kanal D ekranlarında oynayan ve reyting rekorları kıran dizi Öyle bir geçer zaman amaye kitlendiBu bölümde Mete'nin yeni çıkartacakları albüm için bestelemiş olduğu Ağlaya ağlaya kalmadı gözlerimde yaşsözleri izleyiciden tam not aldıDoğrusu parçanın sözleri ve yorumu hakkaten Mete'ye çok yakışmış İnci hocayı da epeyce duygulandıran parça eminim oysa yakında gerçekte fazla artı ilgi görecek en azından benim nacizane fikrim bumeteaglayaaglayakalmadigozumdeyassozleri5c57ac53f0c9aalt Sizlere bu güzel ve manalı parçanın sözlerini sunuyorum 1549249615 1549249615 meteaglayaaglayakalmadigozumdeyassozleri5c57ac542f2b3meteaglayaaglayakalmadigozumdeyassozleri5c57ac542f2b3meteaglayaaglayakalmadigozumdeyassozleri5c57ac542f2b3 Ağlaya ağlaya kalmadı gözlerimde yaş, Sevenler ayrılmaz diyordun ne oldu, Bırakıpta gittin beni bir başıma, Ağlamaklı şu bitap gözlerim seni özler, Ağlayan şu bezginlik gözlerim seni özler, Seviyorum diyerek bırakıpda giderler, Seviyorum diyerek bırakıpta gidenler, Geride kalanları hiç hiçmi hiç düşünmezler, Ağla yar ağla yar kalmadı gözlerim yaş, Seviyorum diyerek bırakıpta gidenler, Dertli bu yorgun gözler,seni özler, Ağlayan bu yorgun gözler seni özler, Seviyorum diyerek bırakıpta gidenler, Geride kalanlar hiç mi hiç üzülmezler