Mete Horozoğlu'ndan Direktifler mete horozoğlu, öyle bir geçer zaman ancak, 2011, vatani görevi, açıklamaları, ile ilgili bilgiler burada melekler Sevgili melekler, Öyle Bir Geçer Süre Oysa dizisinin başarılı oyuncularından Mete Horozoğlu askerlik göreviyle ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu 1548662117 1548662117 metehorozoglundanaciklamalar5c4eb569e58eametehorozoglundanaciklamalar5c4eb569e58ea metehorozoglundanaciklamalar5c4eb569e58ea Cihangirde oyuncu arkadaşlarıyla sohbet ederken görüntülenen Mete Horozoğlu, vatani görevini yapmadığına dair haberlere sitem etti Oyuncu, Bu ülkede askerden kaçamazsınız Ben de kaçmıyorum dedi 22 Haziranda evlenmeye hazırlanan Horozoğlunun ifadesi alınmıştı, hatırlayacaksınız Bu konu açıldığında oyuncu, önce Hemen beni zor kullanarak askere göndermeye çalışacaksınız diyerek sitem etti Devamında,Okulumuz devam ediyor Zaten ben askerlik şubesiyle uzlaşma yaptım Bu ülkede askerden kaçamazsınız Ben de kaçmıyorum açıklaması geldi Pek Bir Geçer Vakit Ki dizisinin sezon finali sorulduğundaysa oyuncu, Siz ne biliyorsanız ben de aynısını biliyorum Benim sahnelerim bitti fakat final hakkında bilgim yok biçiminde konuştu Horozoğlu, yaza sinema filmi sıkıştırmayı planlıyor: Biraz yoruldum ama sinemadan da kopamam Orada oynamak anlatılamayacak değin farklı bir duygu