Mete Okay Sessizliğini Bozdu ebru epope mete okay haberleri ebru destan mete okay evlendi resimleri hakkında bilgi için yazımıza buyrun arkadaşlar 1548652402 1548652402 meteokaysessizliginibozdu5c4e8f77ce9d0meteokaysessizliginibozdu5c4e8f77ce9d0 meteokaysessizliginibozdu5c4e8f77ce9d0 :wwwbilgilihocamcommagazin197814ebruepopemeteoktayhtml ın 15 ay önce evlendiğini biliyorunuzdur meleklermeteokaysessizliginibozdu5c4e8f77d6a75alt Mete Okay sessizliğini bozdu melekler Ailesi Hakkında Meydana Çıkan haberlerin yalan yanlış olduğunu açıkladı Istenmeyen Gelin oldu bizim survivor güzeli Ebru Destan Hakkında Fazla yazıldı çok sölendi fakat Mete Okay Daha pozitif kendini tutamadı ve şöle devam etti ; Ebru’yla sevgi ve samimiyet temelli olarak bir izaç yaptık Ailem de bu kararımıza hürmet duydu ve evliliğimin sonuna kadar ardındaki durdu Biz bağları çok kaslı bir aileyiz Bugüne değin aileme karşı daima sorumluluk sahibi, işinde gücünde biri oldum Aynı şekilde muhterem annem, babam ve kardeşlerim de her zaman yanımda oldular Aile hayatımı medya önünde tartışmayacak bir kişilikte olduğum için bugüne dek defalarca sustum Ailemi rencide edici haberlerin ardı arkası kesilmeyince konuşmaya karar verdim Başta şunu belirtmeliyim oysa; haberlerin tamamı yalan yanlış Ve devam ederse avukatımız Aydın Kurban hukuki işlemleri başlatacak dieye sözlerini bitirdi Ne diyelim Allah Yardımcıları olsun eğer gerçekte Ebru Destan Gözden Düşmüş gelinse işleri kuvvetmeteokaysessizliginibozdu5c4e8f77d6a75alt