Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meter Survivor'dan ayrıldı mı

Meter Survivor'dan ayrıldı mı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Survivor 2019 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında gönüllü olarak katıldığı duyurulan Meter Mevsimler hakkında yarışmadan çekildiği yönünde söylenti çıktı

Twitter hesabından Merter Mevsimlerin Dominic'ten ayrıldığı yönünde paylaşımlarda yer alan tanerin söyledikleri şöyle

@3T1984
Şaka maka biryanada meteri dominic e götürdüler Acunn com da resmini kaldırm

@3T1984
Lan manyak Meter milyonda bir kazanç bu fırsat ve sen tutturdun beni aradın bunalimdayim Vucut gidecek nasıl yapacam den ve yarışmadan çıktın

@3T1984
Meteri dominik e dek götürdüler ve meteri bunalimdayim açlığa nasıl dayanacam vücudum gidecek diye yarışmadan çıkarmışlar aklını

@3T1984
Meter nasıl yaptın bu hatayı ? Cok pişman olacan be inanmıştım be 1 ci gelecektin neden böyle bir aptallik yaptın niçin sözümü dinlemedin

@3T1984
Bu yıl gönüllülerden birini 1 ci getireceklerdi ünlüler 2 kere üst tepede gelemez Buyuk hata yaptın Meter 1 ci sen gelecektin nasıl çıkarsın *

858,497Konular
981,987Mesajlar
29,979Kullanıcılar
bigboccSon üye
Üst Alt