iltasyazilim
FD Üye
Selamun aleykum beyler aylar sonra metin2 ye basladım ve çok aptalca bir sorunla karsılastım önceden bu pcde oynuyordum sorun yoktu sımdı olmaya basladı kurunca sorunuma gelirsek oyunu açıyorum hıc bırsey olmuyor, acılıyor ama oyunda hareket edeyım bıseye basayım hemen donuyor dıyelm ekranı dondurcem fareyle sağ tıkla basılı tutyorum donuyor bırakıyorum normale donuyor donmuyor yanı oyunda bir işleve gecınce donuyor kosturyorm donuyor saldırıyorum donuyorTR yi bastan kurdum oyunun guncellemesını yaptım oyunu actım ama sorun yok trde normal !! pvpde oluyor dıger pvplerdede oluyor laptobumda oynuyorum ama sorun yok bıtek bunda oluyoronceden sorun yoktu sımdı nıye oldu anlamadım kac kere temız klasore kurdum olmuyo c deki metin2 ye attım olmuyo bır suru çözüm denedım ama olmuyor packları bıle actım kodları karıstırdım ama gene sorun devam edıyo
ekran kartı guncel
confıg ayarlarının hepsı denendı
metin2 dosyası en guncel hali ve temiz klasore kuruyorum kendı klasorunede attım
anti vürüsü ve güvenlık duvarını kapattım engelelrı kaldırdım uyumluluk denedım
2 gun once basladım oyuna, bu sorunla karsılastım usta çözümcüler illaki vardır çözümlerinizi bekliyorumm :'( :'(
ekran kartı guncel
confıg ayarlarının hepsı denendı
metin2 dosyası en guncel hali ve temiz klasore kuruyorum kendı klasorunede attım
anti vürüsü ve güvenlık duvarını kapattım engelelrı kaldırdım uyumluluk denedım
2 gun once basladım oyuna, bu sorunla karsılastım usta çözümcüler illaki vardır çözümlerinizi bekliyorumm :'( :'(