Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin Arolat 'Bıçaklandım' Dedi Yalan Çıktı...

Metin Arolat 'Bıçaklandım' Dedi Yalan Çıktı...
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Metin Arolat 'Bıçaklandım' Dedi Yalan Çıktı Metin Arolat Bıçaklandı Metin Arolat Haberi Metin Arolatın geçen günlerde bıçaklandı haberini vermiştik sizlereŞimdide yalan olduğu ortaya çıktıBöyle yalan haberler niçin çıkar hiç anlamammetinarolatbicaklandimdediyalancikti5c4e5bdd7c8aapngalt :D:D :D:D :D:D Ne yapmaya çalışıyorlar acaba merak ediyorumYa da reklamdır ne dersiniz 1548639192 1548639192 metinarolatbicaklandimdediyalancikti5c4e5bdd809d6metinarolatbicaklandimdediyalancikti5c4e5bdd809d6 metinarolatbicaklandimdediyalancikti5c4e5bdd809d6 Arolat 'BIÇAKLANDIM' Dedi Yalan Çıktı Metin Arolat'ın Twittter'dan duyurduğu yandım bıçaklandım haberi tam bir fiyasko çıktı Meşhur Şarkıcı Metin Arolat hayranlarını düş kırıklığına uğrattı Metin Arolat dün ağız dalaşı eden komşularını ayırırken bıçaklandığını söylemişti Sarıyer Güvenlik Müdürülüğü bıçaklama haberi üstüne harekete geçti Metin Arolat olayın büyümesiyle korkup geri adım attı Yazdığı Tweetlerin şaka olduğunu söyledi Metin Arolat'ın bu şakasının arkasında Twitter'da takipçisi sayısını artırmak olduğu söyleniyor Oysa haberin yalan olmasının gerisinde meşhur şarkıcı var olan hayranlarını da kaybetme tehlikesi yaşıyor  

858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt