Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin Hara'yı şoke eden haber: 6 ay hapsi isteniyor

Metin Hara'yı şoke eden haber: 6 ay hapsi isteniyor
0
204

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
L4mrg_1576480823_2219.jpg

Fikir gücüyle tedavi ettiği savıyla tanınan ve bu meydanda kitaplar yazan Metin Hara hakkında, diploması olmadığı halde kendisini tabip olarak tanıttığı gerekçesiyle ihbarda bulunuldu.

Kişileri mütalaa gücüyle tedavi ettiğini argüman ederek çeşitli seminer ve paneller düzenleyen, bu sahada kitaplar yazan Metin Hara hakkında şikayette bulunuldu. Hara'nın diploması olmadığı halde kendisini tabip olarak gösterdiği belirtildi.

1HmiS_1576481546_6736.jpg

Kendi kendini direkt tabip ilan eden Hara, bir vatandaşın attığı savcılık adımıyla hayatının şokunu yaşadı. Vatandaş, 'Tıp eğitimi olmamasına karşın hekim unvanı kullanıyor.' deyip Hara'yı, savcılığa şikayet etti.

1eXmh_1576481578_2603.jpg

Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında; Hara'ya ilişkin olduğu belirtilen Beşere Inanç Eğitim Danışmanlık şirketinin faaliyet müsaadesi bulunmadığı belirlendi. Bunun üzerine, iş tarafı mühürlendi. 

Hakkında 'yetkisizlik hekimlik' davası açılan ve 6 ay mahpusu istenen Hara, "Tıbbi teşhis ve tedavi yapmadım. Kitaplarımdaki felsefeyi anlatıyorum." açıklamasında bulundu.

858,496Konular
982,400Mesajlar
30,224Kullanıcılar
OzankkkaaSon üye
Üst Alt