Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin Hara'yı şoke eden haber: 6 ay hapsi isteniyor

Metin Hara'yı şoke eden haber: 6 ay hapsi isteniyor
0
35

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
L4mrg_1576480823_2219.jpg

Düşünce gücüyle tedavi ettiği iddiasıyla tanınan ve bu alanda kitaplar yazan Metin Hara hakkında, diploması olmadığı halde kendisini doktor olarak tanıttığı gerekçesiyle ihbarda bulunuldu.

İnsanları düşünce gücüyle tedavi ettiğini iddia ederek çeşitli seminer ve paneller düzenleyen, bu alanda kitaplar yazan Metin Hara hakkında şikayette bulunuldu. Hara'nın diploması olmadığı halde kendisini doktor olarak gösterdiği belirtildi.

1HmiS_1576481546_6736.jpg

Kendi kendini doğrudan doktor ilan eden Hara, bir vatandaşın attığı savcılık adımıyla hayatının şokunu yaşadı. Vatandaş, 'Tıp eğitimi olmamasına rağmen doktor unvanı kullanıyor.' deyip Hara'yı, savcılığa şikayet etti.

1eXmh_1576481578_2603.jpg

Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında; Hara'ya ait olduğu belirtilen İnsana Güven Eğitim Danışmanlık şirketinin faaliyet izni bulunmadığı belirlendi. Bunun üzerine, iş yeri mühürlendi. 

Hakkında 'yetkisizlik hekimlik' davası açılan ve 6 ay hapsi istenen Hara, "Tıbbi teşhis ve tedavi yapmadım. Kitaplarımdaki felsefeyi anlatıyorum." açıklamasında bulundu.

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt