Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin Kurt'un oğlu Yiğit Kurt hayatını kaybetti

Metin Kurt'un oğlu Yiğit Kurt hayatını kaybetti
0
89

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
170231.jpg

Türk futbolun kazandırdıklarıyla ve sendikal hareketi tanıştırmasıyla efsaneleşen Metin Kurt'un oğlu Yiğit Kurt bir müddettir kanser tedavisi görüyordu. Yiğit Kurt'un kansere yenik düştüğü öğrenildi.

Gazeteci müellif Kenan Başaran Yiğit Kurt'un hayatını kaybettiğini şu sözlerle duyurdu:

"Metin Kurt'un oğlu Yiğit Kurt, çok genç yaşta hayata veda etti. Uzun müddettir gayret ediyordu. Metin Kurt kitabımı yazarken tanıştım ve bana çok yardımcı oldu. Ailesi hakkında bilinmeyenleri anlattı. Babasının onurlu gayretine sahip çıktı. O da dik durdu. Güle güle dostum."

Metin Kurt 2012 yılında hayatını kaybetmişti.