Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin Şenturk Arada Bir şarkı sozu

Metin Şenturk Arada Bir şarkı sozu
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Metin Şenturk Arada Bir şarkısı sozleri
Metin şenturk Arada bir sozleri

cok uzuldum gittiğine
yazık oldu bittiğine
herkesin her dediğine
inanmazsan arada bir

cok uzuldum gittiğine
yazık oldu bittiğine
herkesin her dediğine
inanmazsan arada bir

arada bir arada bir
gelip gitsen arada bir
bir gorsem o gul yuzunu
selam versen arada bir

arada bir arada bir
bir duysam kısık sesini
telefon ac arada bir

Similar threads

Metin Şenturk Tamamen Yanılsama sozleri Metin Şenturk Tamamen Yanılsama şarkısı sozleri fişini cekmişim kalbimin rahat batmış aranmışım sovecek sozu varmış dilimin hastayım yaram cok ağır toplarım bahara kalmadan en kotu ihtimalle yaza kalp iyleşmez kırılmadan vazgectim uzulmekten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Metin Şenturk Bana Sen Lazımsın sozleri Metin şenturk 2019 Bana sen Lazımsın şarkısı sozu bana sen lazımsın bana sen lazımsın yalnızık değil bir evet desen bir davet etsen bu kadar sevmem donmuştuk şimdi bana sen lazımsın bana sen lazımsın yalnızık değil bir evet desen bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Metin Şenturk Yanıyor sozleri Metin Şenturk Yanıyor şarkısı sozu kulağım telefonda hickimseyi boyle bekledim yanıyor yanıyor icim dışım yanıyor kalbim yarısını arıyor yanıyor yanıyor yazım kışım yanıyor herkes beni deli sanıyor kulağım telefonda hickimseyi boyle bekledim yanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Metin Şenturk Faydası Olmaz sozleri Metin Şenturk Faydası Olmaz şarkısının sozleri ardına bakmadan cekep gitmedin ne sana ne bana faydası olmaz bir anlık ofkeyle bitti demenin ne bana ne sana faydası olmaz ardına bakmadan cekep gitmedin ne sana ne bana faydası olmaz bir anlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Metin Şenturk At Gitsin sozleri Metin Şenturk At Gitsin şarkısının sozleri bir hataydı bir gunahtı bir yalandı diyorsun sen sevmedin beni değil mi iftira ediyorsun madem boyle bir şuphen var daha ne beklyorsun resimleri mektupları gel benide yak gitsin at gitsin benden kalan ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt