Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin Şenturk At Gitsin şarkı sozu

Metin Şenturk At Gitsin şarkı sozu
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Metin Şenturk At Gitsin sozleri
Metin Şenturk At Gitsin şarkısının sozleri

bir hataydı bir gunahtı
bir yalandı diyorsun
sen sevmedin beni değil mi
iftira ediyorsun
madem boyle bir şuphen var
daha ne beklyorsun
resimleri mektupları
gel benide yak gitsin

at gitsin
benden kalan ne varsa
sat gitsin
hemen satıylıyorsun
yat gitsin
bensiz yatılıyorsa
sat gitsin
hemen satıylıyorsun

at gitsin
benden kalan ne varsa
sat gitsin
hemen satıylıyorsun
yat gitsin
bensiz yatılıyorsa
sat gitsin
hemen satıylıyorsun

Similar threads

Metin Şenturk Faydası Olmaz sozleri Metin Şenturk Faydası Olmaz şarkısının sozleri ardına bakmadan cekep gitmedin ne sana ne bana faydası olmaz bir anlık ofkeyle bitti demenin ne bana ne sana faydası olmaz ardına bakmadan cekep gitmedin ne sana ne bana faydası olmaz bir anlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Metin Şenturk Tamamen Yanılsama sozleri Metin Şenturk Tamamen Yanılsama şarkısı sozleri fişini cekmişim kalbimin rahat batmış aranmışım sovecek sozu varmış dilimin hastayım yaram cok ağır toplarım bahara kalmadan en kotu ihtimalle yaza kalp iyleşmez kırılmadan vazgectim uzulmekten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Bu yazımızda Whatsapp hakkımda bölümünde kullanabileceğiniz en güzel whatsapp sözlerini sizlerle paylaşacağız. Anlamlı whatsapp durum sözleri, kısa whatsapp sözleri, dini whatsapp sözleri, aşk whatsapp sözleri, ağır whatsapp sözleri şeklinde farklı türde whatsapp durum sözleri yazımızda sizleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
375
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt