Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Metin Şenturk Selam Soyle

Metin Şenturk Selam Soyle
0
276

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Metin Şenturk Selam Soyle şarkı sozleri

Git ona git benden selam soyle selam soyle
Aramasın artık hic beni oyle beni oyle

Son pişmalık fayda etmez git ona soyle

Şimdi cok mutluyum yanımdaki sevgilimle
Son pişmanlık fayda etmez git ona soyle

Onun burnu kaf dağında
Soz soylenmez yanında
Kendini beğenmişin biri o

Unutamaz beni bin yıl gecse git ona soyle

Nispet yapmasın hic bana oyle bana oyle

Similar threads

Selam Soyle Git ona git benden selam soyle selam soyle Aramasın artık hic beni oyle beni oyle Git ona git benden selam soyle selam soyle Son pişmalık fayda etmez git ona soyle Şimdi cok mutluyum yanımdaki sevgilimle Son pişmanlık fayda etmez git ona soyle Onun burnu kaf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Nilufer TNK selam soyle şarkı sozu TNK Nilufer Selam Soyle şarkısı, sozleri 2019 Nilufer TNK selam soyle dueti Git ona git benden selam soyle selam soyle Aramasın artık hic beni oyle beni oyle Git ona git benden selam soyle selam soyle Son pişmanlık fayda etmez git ona soyle Git ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Git ona git benden selam soyle Selam soyle Aramasin artik hic beni oyle Beni oyle Git ona git benden selam soyle Selam soyle Son pismanlik fayda etmez git ona soyle Git ona git benden selam soyle Selam soyle Aramasin artik hic beni oyle Beni oyle simdi cok mutluyum yanimdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Bebek Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gucun varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor boyle boş konuşmakla Bir kac gun goruşup, sonra kacmakla Doğru soyleyecek yuzun yoksa Gelme istemiyorum Ne uzulur ne sıkılır Sadece birazcık duşunur Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Hatırına Sustum hayat kolay değil ağlarım ağlarım bunu daha cocukken anladım anlatamadım Offfff… hangi birine yanayım hangisini anlatayım geceler diken batar hangi gecemi yakayım hatırına sustum hatırına yuttum ofkeli dunyada senin icin yaşıyorum kader benimle hem fikir değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt