Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin Şenturk Yalan Dunya şarkısı sozu

Metin Şenturk Yalan Dunya şarkısı sozu
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Metin Şenturk Yalan Dunya şarkı sozu
Metin Şenturk Yalan Dunya sozleri

kucuk bir mutluluk
buyuk istek mi
herşeyi birr yana
atıp gitsek mi

kucuk bir mutluluk
buyuk istek mi
herşeyi birr yana
atıp gitsek mi

zamanı kadehe
koyup icsek mi
kimin ne yaptığını
bile bilmiyor

boşa donuyorsun
be yalan dunya
butun gorduklerin
hepsi bir ruya

boşa donuyorsun
be yalan dunya
butun gorduklerin
hepsi bir ruya

sıra bizi gelecek
gibiydi guya

Similar threads

Hatırına Sustum hayat kolay değil ağlarım ağlarım bunu daha cocukken anladım anlatamadım Offfff… hangi birine yanayım hangisini anlatayım geceler diken batar hangi gecemi yakayım hatırına sustum hatırına yuttum ofkeli dunyada senin icin yaşıyorum kader benimle hem fikir değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Bengu yılında cıkardığı iki melek şarkı sozleri İKİ MELEK Bu kez olmasın bu ara yalnız gez Korkun olmasın dayanırım son kez Ozru olmayan yaralı aşklara Yıkılasın cok var İpini cek bırak raconu kendin kes İşte son durak bu ara derdin ne Seni sarmayan o deli aşklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Cok Guzel Hayat İle İlgili Şiirler Kısa, Hayat Uzerine Şiirler, YalanDunya Boşa uzulmuş ,boşa gulmuşum Hepsi hayalmiş,ruya gormuşum Boş yere sana değer vermişim Yalan dunya;boşa aldattın beni Aldandım sozune,duştum peşine Malına ,mulkune,guzelliğine Uysaydım keşke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Sımsıkı Yalnızdım bunca yıldır yalnızdım Gormedim ki sımsıcak aşkı Sevgi telaşını Cılgın aşkını Caldın sen buyuk bir parca kalbimden Ağlama sana kızan yok ki tatlım Gercek aşkı buldun sen mutlu ol yeter Sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni Al gonlune yine deli gibi yor beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,496Konular
981,779Mesajlar
29,851Kullanıcılar
calmuratSon üye
Üst Alt