Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin Şenturk Yanıyor şarkı sozleri

Metin Şenturk Yanıyor şarkı sozleri
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Metin Şenturk Yanıyor sozleri
Metin Şenturk Yanıyor şarkısı sozu

kulağım telefonda
hickimseyi boyle bekledim
yanıyor yanıyor
icim dışım yanıyor
kalbim yarısını arıyor
yanıyor yanıyor
yazım kışım yanıyor
herkes beni deli sanıyor

kulağım telefonda
hickimseyi boyle bekledim
yanıyor yanıyor
icim dışım yanıyor
kalbim yarısını arıyor
yanıyor yanıyor
yazım kışım yanıyor
herkes beni deli sanıyor

Similar threads

duşbaz bahar sozleri duşbaz bahar şarkı sozu Dağların ardındayım gecenin koynundayım Ecelim olsan bile yar vazgecmem burdayım Yanıyor yanıyor zaman acıyor ruhum yaman Kalbim duruyor zamanla sensizlik olmadan Gulleri dokuyorum saclarının icine Sevdan bahar diyorum o guzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Fatih Erkoc Sağ Salim şarkısı sozu Fatih Erkoc Sağ Salim şarkı sozleri sağ salim şarkısı sozleri fatih erkoc Fatih Erkoc Sağ Salim şarkısı 2019 Hani soz vermiştin bana, tutmadın yarim Gittiğin o son seferden donmedin zalim Bıktım usandım don artık bekle demekten Vazgecmiyor şu gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Ozlem Tekin Kara Sevda sozleri Ozlem Tekin Kara Sevda şarkısı sozu Kara Sevda şarkı sozleri Ozlem Tekin 2019 Ozlem Tekin Kara Sevda Nasıl anlatsam bilemiyorum icim icime sığmıyor O deli dolu neşe dolu kişi ben değilim sanki Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim icim yanıyor Eksi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Ozgun Altın Kafes şarkı sozleri Ozgun Altın Kafes şarkısı sozu Senin sayende cok sevdim sevildim Sevdikce aşk yakarmış oğrendim Tuhaf hikayemde bir tek ben yenildim Adıma yazılmış kaderimin onunde eğildim Bir daha gormemek icin Geriye donmemek icin Hayata dair ruyanı birdaha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Takıntı Bir Dost Şarkı Sozleri Takıntı Bir Dost Şarkısı Bir dost dunyalara bedelmiş Dostu olanın sırtı yere gelmezmiş Ama bunların hepsi yalan Dost arkadaş falan Yanındadır herkes eğer Varsa paran Bir gun gelir, sırt cevirir Sırtını yasladığın adam Hayatın alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,853Kullanıcılar
bsenmi89Son üye
Üst Alt