Metin Şentürk'e Evden Uzaklaştırma Cezası Verildi metin şentürk haberleri metin şentürk boşanıyor Sevgili melekler, bildiğiniz gibi şarkıcı Metin Şentürk eşinden boşanma arefesinde Fakat eşi Fulya Sentürk'ün kendisini tehdit ettiği iddiaları üzerine mahkemece eve yaklaşmama cezası aldı Metin Şentürk haberleri, haberin detayları şöyle 1548637973 1548637973 metinsenturkeevdenuzaklastirmacezasiverildi5c4e5719a0425metinsenturkeevdenuzaklastirmacezasiverildi5c4e5719a0425 metinsenturkeevdenuzaklastirmacezasiverildi5c4e5719a0425 ÜNLÜ şarkıcı Metin Şentürk (42) ile Kalkavan Ailesi'nin fertlerinden Fulya Kalkavan, 2006 yılının Mayıs ayında gizli gizlievlendiler Tarabya'daki bir tavernada gerçekleştirilen düğüne, çiftin evliliğine karşısında çıkan gelinin annesi Meziyet Kalkavan ile babası Halis Kalkavan katılmadı Bu süreçte troit kanserine yakalanan Fulya Şentürk , geçtiğimiz Şubat ayında eşinin evini terk ederek, babasının evine döndü ve aynı ay içerisinde Metin Şentürk'e İstanbul Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı 'TEHDİT EDİYOR' Boşanma davası devam ederken Fulya Şentürk, avukatı Istek Şahbaz Yılmaz aracılığıyla mahkemeye başvurarak Şentürk'e karşın ağır suçlamalarda bulundu Dilekçesinde troit (boynun orta kısmında yer alan bir doku) kanseri olduğunu anlatan Fulya Şentürk, Metin Şentürk'ün kendisini, evlerindeki hatlı telefonundan kesintisiz aradığını ve rahatsız ettiğini öne sürdü Şentürk, Metin, ayrıca bana keza de aileme ağır hakaretlerde bulunup, bizi tehdit etmektedir Kanserle çaba etmeme rağmen bana, 'Yukarıda sevgilim var, şu an onunla yatıyorum', 'Dışarıda kendine dikkat et, söyle ailene onlar da uyarı etsinler' gibi tehdit içeren sözler söylüyor, bana ve aileme küfürler ediyoriddialarında bulundu MAHKEMEDEN CANICE İddialar üzerine duruşma, Metin Şentürk'ün, Fulya Şentürk'ün oturduğu ikametgaha yaklaşmamasına hükmetti Karar gereğince Şentürk, eşine ve ailesine karşın zor, tehdit, hakaret, aşağılama ve minik düşürme eylemlerini içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak Şentürk, eşini irtibat araçlarıyla rahatsız edemeyecek Tüm bu yasaklar 6 ay baştan başa geçerli olacak