Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin Uca'nın düşündürürken güldüren tek kişilik gösterisi 'Bunu Mu Demek İstedim', Didim Amfi Tiyatro'da sahnelendi.

Metin Uca'nın düşündürürken güldüren tek kişilik gösterisi 'Bunu Mu Demek İstedim', Didim Amfi Tiyatro'da sahnelendi.
0
158

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Kültür ve sanatın yeni merkezi Didim Amfi Tiyatro, Didim Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere konut sahipliği yapmaya devam ediyor.

TV programcısı ve sunucu Metin Uca'nın "Çok PÜSÜR'lü tarihi güldürüsü 'Bunu Mu Demek İstedim', Didim Amfi Tiyatro'da sahnelendi. Didim Belediyesi tarafından düzenlenen aktifliğe CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, Belediye Lider Yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener, CHP Didim İlçe Lideri Nurettin Koçak, ÂLÂ Parti Didim İlçe Lideri Vefa Berk Tezsezener, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Metin Uca'nın eşsiz sunumuyla gerçekleşen şov izleyicilerden büyük beğeni topladı. Düşündürürken güldüren şovun sonunda izleyiciler, Uca'yı ayakta alkışladı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Didim Amfi Tiyatro eşsiz bir konsere daha konut sahipliği yaptı. Sıla'nın eşsiz müzikleriyle sahne aldığı konsere CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay ve Kuşadası Belediye Lideri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Didim Amfi Tiyatro, TELE1'in sevilen programı Anında Manşet'e konut sahipliği yapacak. Programın konukları CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Mersin Milletvekili Ali Yetenekli Başarır, Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, Bupar Araştırma Lideri Erdal Akaltun, televizyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Didim Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle aşure hayrı düzenledi. Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay tarafından dağıtılan aşureler, 7'den 70'e Didimliler tarafından zevkle tüketildi. Didim Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle aşure hayrı düzenledi. Didim Belediye Parkı'nda düzenlenen hayır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Didim Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına binlerce vatandaş katıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm Türkiye'de olduğu üzere Didim'de de coşkuyla kutlandı. Didim Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama aktiflikleri, klasik olarak fener alayı ile başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
30 Ağustos Zafer Bayramı, Didim'de coşkuyla kutlanıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu üzere Didim'de de coşkuyla kutlanıyor. Didim Kaymakamlığı'nda düzenlenen bayramlaşma ile başlayan kutlamalar, Didim Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen resmi merasim ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,528Konular
981,488Mesajlar
31,428Kullanıcılar
ahmetrafa1Son üye
Üst Alt