Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin2 Bot 3.00 Denendi !!!

Metin2 Bot 3.00 Denendi !!!
0
159

Similar threads

Arkadaşlar merhaba 8 senelik knight hayatından sonra illegalligin artması üzerine mmorpg tarzı oyun aradım Aionu buldum 22 gb oyunu indirdik Sorcerer açtım Herşey çok güzel karakter detayı olsun vs Oyuna girdikKarizma bi karakteriniz var neyse Saçmalıkları kısaca anlatalım 1) Mause...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Bütün Ko ßugLarı Cuma, Temmuz 20th, 2007 Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu 2Duvara girme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
740
metin2 alev kral nerde cıkar harita Alev Kralı Doyum Paper de 73 seviye komutan bossudur diğer bosslardan farkı siz ona dokunmadan o size dokunmaz Mistik Lider veya Kralice Orumcekten daha zayıftır Bir kutu duşurur, icinde ise 65 seviyenin ceşitli silahlarını bulunması mumkun Ayrıca 61...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Stat Point nedir, stat pointler ne işe yarar, Stat Point nasıl verilir, Str : Gucunuz, Attackınızı ve Yuk taşıma kapasitenizi arttırır Hp : Canınızı, Sağlığınızı arttırır int : Mana (Mavi can)'ınızı arttırır Mp : Buyucu iseniz buyulerinizin guclenmesini sağlar Dex : Roqueler icindir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Stat Point ve Char Giyimi Str : Gucunuz, Attackınızı ve Yuk taşıma kapasitenizi arttırır Hp : Canınızı, Sağlığınızı arttırır int : Mana (Mavi can)'ınızı arttırır Mp : Buyucu iseniz buyulerinizin guclenmesini sağlar Dex : Roqueler icindir ve item kullanma kabiliyetinizi arttırır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt