Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin2 Efsun Nesnesi-Metin2 Artırma Kağıdı

Metin2 Efsun Nesnesi-Metin2 Artırma Kağıdı
0
217

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Metin2 Efsun Nesnesi nedir

Metin2 Efsun NesnesiMetin2 Artırma Kağıdı

Efsun eklemek için efsun nesnesi alarak efsun ekliyeceğiniz itemin üzerinde içten sürükleyiniz

Efsun Nesnesi : Itemde Var Olan Efsun Ya Da Efsunları Değiştirir Ne Geleceği Talih Işidir, %100 Çalışır

Artırma Kağıdı : Efsunsuz Yada Efsun Sayısı 4'ten Az Olan Iteme Efsun Ekler, Ekleyememe Şansı Vardır *

Similar threads

Metin2 Efsun Nesnesi nedir Metin2 Efsun NesnesiMetin2 Artırma Kağıdı Efsun eklemek icin efsun nesnesi alarak efsun ekliyeceğiniz itemin ustunde doğru surukleyiniz Efsun Nesnesi : Itemde Var Olan Efsun Veya Efsunları Değiştirir Ne Geleceği Şans Işidir, %100 Calışır Artırma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
NBA Allen IVERSON YENİ JENERASYONUN ASİ İDOLÜ; ALLEN IVERSON O, bir kurşun değin çabuk, çelik değin sert, treni durdurabilecek dek kuvvetli Lakin O Süpermen değil Onun adı Allen Iverson!! Ve yaşamı her tarafında kriponitten uzak kalmaktan çok daha manâlı sorunları oldu Birazdan son yıllarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,480Konular
981,426Mesajlar
29,592Kullanıcılar
XansanSon üye
Üst Alt