Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin2 Hakkında Herşey

Metin2 Hakkında Herşey
0
170

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
metin2 yardımmetin2 soru cevapmetin2 yeniler

oyma taş npcsi nerde,Oyma Taşı nasıl iksir yapılır,kırmızı sancak HeukYong npcsi nerde,mavi barak npcsi HeukYong nerde,sarı bayrak npcsi HeukYong nerde,Oyma Taş itemleri eşyaları nelerdir,oyma taşı neyle takas ediyorlar,metin2 yardım,

Sevgili metin2 oyuncuları bu başlık aşağıda metin2 ile ilgili sorularınızı ve sorunlarını bizlerle paylaşabilirsiniz

Ben bu günlerde en fazla merak edilen ve araştırılan konuyu anlatmakla başlatmak isitiyorum

Oyma Taş

Oyma taşla ilgi bir çok soru var oyma taş ne işe fayda,nasıl iksir yapılır,hangi itemler alınır oyma taş npcsi nerde gibi metin2 ekibinden bu konuda detaylu bir açıklama yapılmadı yada ben gözden kaçırdımGaliba sizin araştırmaya teşfik etmek istiyorlar

oyma taşla ilgili her detayı :wwwlarcommetin2merin2oymatasnediroymatas117937 bu başlık aşağıda anlattımıştımBunlara ilave olarak

Oyma taş npcsi HeukYong nerde çıkar konusunda muhakkak bir bilgi vermemiştimHeukYong her bayrakta 2 köyde seyisin orda çıkarSeyisin yanından yukarı çıktığınızda Sura ya benzeyen bir kadındırOyma Taş ile takas etmek istediği itemler ise şunlardır;

Altın Sudak Balığı Suşi
Sudak Balığı Suşi
Som Balığı Suşi
Mor İksir(Büyük ve Orta)
Yeşil İksir(Büyük ve Orta)
Kırmızı İksir(Büyük ve Orta)
Mavi İksir(Büyük ve Orta)
Dut
Gango Kökü
Leylak
Tue Mantarı
Yüksek Dağ Gülü
Boş Şişe

Bunlara ek olarak bu değin değerli olmasınında sebebi budur ejderha tanrı tılsımı yapması

Lakin her chara sadece 1 tane yapar

Eğer bir diğer ejderha tanrısı tılsımı istiyorsanız, diğer bir charınızla 1 adet oyma taş düşürüp, onu çevirip ardından 1 adet Altın bar ile ejderha tılsımı alabilirsiniz

Not:Oyma taş dropları 15 mayıs 2019 de sona erecektir acele edin
*

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt